Odstranění nosní mandle v Ostravě, kde?
Milé maminky,
prosím poraďte můj syn má zvětšenou nosní mandli, rozhodli jsme se pro odstranění po doporučení lékaře a neúčinnoti léku, jen nevím kam v Ostravě? Prosím poraďte do které nemocnice či předejte osobní zkušenosti, budu vám moc vděčná...
Lenka
Máme za sebou zákrok na Fifejdach, před 3 týdny. Velká spokojenost. Co můžu poradit, nechte se prijmout přímo přes ORL, ne přes dětské oddělení,dostanete oběd. Syn z toho nemá žádný špatný zážitek.
Hm, tak to jste mne dostala:( Docela dlouhá čekací doba... ☹ A Váš malý chodil normálně do školky/školy?
Hm, dnes jsme tam byli, žádanku mám vypsanou, zítra zajedem na Fifejdy a uvidíme ... snad to bude brzy .. ať je to za námi.
Díky moc za informace, jste moc hodná 🙂 🙂 🙂 🙂
@sisi293 my jsme dlouho váhali, taky jsem měla obavy. Ale proběhlo to dobře, skvělý přístup na oddělení, malý to měl jako dobrodružství. Přišli jsme v 6:30, 7:30 jel na sál,za 30 minut byl zpátky, pak to bylo trochu divoké, pak se pustily pohádky a bylo dobře. Později dostal čaj,piškoty,ve 12 jedna kontrola, 14 druhá a 14:30 jsme jeli domů. Mají tam dětský pokoj,byli jsme tam ještě s jedním ditkem. Celou dobu je na pokoji sestra a stará se. Měla s sebou pohádky,hry,puzzle,povídala si s náma. Malý při propuštění dostal diplom.
Je to je hezké diplom za statečnost... no já už shání bílého tygra a avengers 🙂 jako bolestné ...Nemocnice vážně nemusím a čím míň času tam strávíme tím lépe.. 🙂
Hm, tak jsem moc nepochodila, prý mají volno až někde v půlce září 😒
A nevíte někdo jak jsou na tom Vítkovice?
@rennye v Porubě tehdy vůbec nebrali. Šli jsme na Fifejdy a spokojenost maximální. Ráno příjem,odpoledne jsme už byli doma.
Vypadá to že pomohlo. Konec školního roku už v ms byl dyl,a teď už drží celý měsíc. Minulé podzimy bych spočítala na prstech rukou kolikrát byl ve školce září - listopad.
Prosím Vás, když chodíme na ORL na fakultku a na operaci chceme jít na fifejdy, co k tomu potřebuji? Mám jen zprávu z poslední kontroly. To stačí? A objednat lze telefonicky nebo osobně a kde? A kdo byl v Porubě a odcházel stejný den, jde to? Je to reálné? Mě říkali druhý den ráno, ale vzhledem ke kojenci a dalšími dítku doma, bychom byli raději na noc doma, proto zvažuji ty Fifejdy. Děkuji za info.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat máme jít trhat ze synem mandle jaké máte prosím zkušenosti z nemocnici Ostrava Fifejdy děkuji moooc za odpověď

☹