icon

Odstranění nosní mandle v Ostravě, kde?

sisi293
26. dub 2016

Milé maminky,

prosím poraďte můj syn má zvětšenou nosní mandli, rozhodli jsme se pro odstranění po doporučení lékaře a neúčinnoti léku, jen nevím kam v Ostravě? Prosím poraďte do které nemocnice či předejte osobní zkušenosti, budu vám moc vděčná...

Lenka

sisi293
autor
26. dub 2016

andelka
26. dub 2016

Máme za sebou zákrok na Fifejdach, před 3 týdny. Velká spokojenost. Co můžu poradit, nechte se prijmout přímo přes ORL, ne přes dětské oddělení,dostanete oběd. Syn z toho nemá žádný špatný zážitek.

sisi293
autor
26. dub 2016

Moc děkuji o fifejdách jsem uvažovala. a za jak dlouho Vás prosím vzali?

andelka
26. dub 2016

@sisi293 tuším že za dva měsíce max. Ale můžou i zavolat dřív,když se uvolní místo. My jsme z Poruby a ve fn nebyla šance,vůbec nebrali.

sisi293
autor
26. dub 2016

Hm, tak to jste mne dostala:( Docela dlouhá čekací doba... ☹ A Váš malý chodil normálně do školky/školy?

andelka
26. dub 2016

@sisi293 chodil. No na většinu zákroků jsou objednaci lhůty, zajdete do pavilonu H3, do ORL kartotéky,s zadankou a domluvte si termín. Několik dní před zákrokem musí pediatra udělat vyšetření a vypsat zprávu.

andelka
26. dub 2016

@sisi293 no v Porubě jsem byla v létě,neúspěch,zkuste za dva tri měsíce,zkusila jsem to v prosinci a taky nebrali. Tak tuším že v únoru jsem šla na Fifejdy a termín jsme dostali 7.4.

sisi293
autor
26. dub 2016

Hm, dnes jsme tam byli, žádanku mám vypsanou, zítra zajedem na Fifejdy a uvidíme ... snad to bude brzy .. ať je to za námi.

Díky moc za informace, jste moc hodná 🙂 🙂 🙂 🙂

andelka
26. dub 2016

@sisi293 my jsme dlouho váhali, taky jsem měla obavy. Ale proběhlo to dobře, skvělý přístup na oddělení, malý to měl jako dobrodružství. Přišli jsme v 6:30, 7:30 jel na sál,za 30 minut byl zpátky, pak to bylo trochu divoké, pak se pustily pohádky a bylo dobře. Později dostal čaj,piškoty,ve 12 jedna kontrola, 14 druhá a 14:30 jsme jeli domů. Mají tam dětský pokoj,byli jsme tam ještě s jedním ditkem. Celou dobu je na pokoji sestra a stará se. Měla s sebou pohádky,hry,puzzle,povídala si s náma. Malý při propuštění dostal diplom.

sisi293
autor
26. dub 2016

Je to je hezké diplom za statečnost... no já už shání bílého tygra a avengers 🙂 jako bolestné ...Nemocnice vážně nemusím a čím míň času tam strávíme tím lépe.. 🙂

andelka
26. dub 2016

@sisi293 já to samý. Ale personál byl bezva,já jsem si vzala papuče a leginy,tak mi bylo pohodlně, ležela jsem i u něj v posteli chvíli. Taky dostal bolestné. A zmrzlinu doma.

sisi293
autor
27. dub 2016

🙂

sisi293
autor
27. dub 2016

Hm, tak jsem moc nepochodila, prý mají volno až někde v půlce září 😒
A nevíte někdo jak jsou na tom Vítkovice?

andelka
27. dub 2016

@sisi293 no,možná se ozvou když někdo vypadne. Přes léto tyhle operace moc nedělají.
S jinou nemocnicí zkušenost nemám,ale držím palce.

rennye
5. lis 2016

@andelka Hospitalizace tedy nebyla přes noc? Mě tuším říkali v Porubě, že se jde domů až na druhý den. A pomohla Vám operace?

andelka
5. lis 2016

@rennye v Porubě tehdy vůbec nebrali. Šli jsme na Fifejdy a spokojenost maximální. Ráno příjem,odpoledne jsme už byli doma.
Vypadá to že pomohlo. Konec školního roku už v ms byl dyl,a teď už drží celý měsíc. Minulé podzimy bych spočítala na prstech rukou kolikrát byl ve školce září - listopad.

rennye
3. lis 2017

Prosím Vás, když chodíme na ORL na fakultku a na operaci chceme jít na fifejdy, co k tomu potřebuji? Mám jen zprávu z poslední kontroly. To stačí? A objednat lze telefonicky nebo osobně a kde? A kdo byl v Porubě a odcházel stejný den, jde to? Je to reálné? Mě říkali druhý den ráno, ale vzhledem ke kojenci a dalšími dítku doma, bychom byli raději na noc doma, proto zvažuji ty Fifejdy. Děkuji za info.

andelka
3. lis 2017

@rennye termín jsem domlouvala přímo na Fifejdach u okýnka. Měla jsem zprávu z ORL. Týden před bylo u pediatry vyšetření,den před na anestezii a ráno nástup a odpoledne domů.

zelenaesmolda
16. dub 2022

Obnovim diskuzi,kde nechat trhat nosni mandle 4 letemu diteti?

hanule35
25. dub 2023

Dobrý den chtěla jsem se zeptat máme jít trhat ze synem mandle jaké máte prosím zkušenosti z nemocnici Ostrava Fifejdy děkuji moooc za odpověď