icon

Olej Trime Kids Omega 3. Máte zkušenost?

25. dub 2025

Ahojte, máte někdo zkušenosti s týmhle olejem? Mám děti 2 a 6 let, chtěla bych jim dávat nějaký olej s omega 3. Narazila jsem na tenhle, zajímali by mě vaše zkušenosti celkově, zda stě pozorovali nejaké zlepšení... Mladší dítko zatím moc nemluví, starší pojede do školy, má slabší pozornost. Kdyby to alespoň trochu pomohlo budu ráda...

martulka88
25. dub 2025

S těmito nevím, ale na podzim jsme koupili synovi od dr.maxe žvýkací rybičky, jelikož moc nemluvil (bylo mu 2,5roku) - defakto jen slova a né moc dobře (kika=děda, kaka = táta atd.). Po týdnu začal s novými slovy, kterým bylo rozumět a ani né za měsíc mluvil ve větách. Teď drmolí, počítá do 15, stačí mu dvakrát říct říkanku a hned ji umí. Za nás to mělo velký vliv (nebo jedině sakra náhoda), ale přestali je vyrábět. Koupili jsme nějaké placaté s jahodovou příchutí a to nechce - ikdyž maxácké byly rybinové, tak prostě tyhle nechce, ikdyž jsou chuťově dobré. Takže za nás omega 3 má vliv na mluvu určitě.

autor
27. dub 2025
@martulka88

S těmito nevím, ale na podzim jsme koupili synovi od dr.maxe žvýkací rybičky, jelikož moc nemluvil (bylo mu 2,5roku) - defakto jen slova a né moc dobře (kika=děda, kaka = táta atd.). Po týdnu začal s novými slovy, kterým bylo rozumět a ani né za měsíc mluvil ve větách. Teď drmolí, počítá do 15, stačí mu dvakrát říct říkanku a hned ji umí. Za nás to mělo velký vliv (nebo jedině sakra náhoda), ale přestali je vyrábět. Koupili jsme nějaké placaté s jahodovou příchutí a to nechce - ikdyž maxácké byly rybinové, tak prostě tyhle nechce, ikdyž jsou chuťově dobré. Takže za nás omega 3 má vliv na mluvu určitě.

@martulka88 Děkuji za odpověď 🙂 Taky myslím, že to asi k něčemu bude..Akorát prý je rozdíl mezi různými druhy a to právě nevím..

martulka88
27. dub 2025

My jsme zkusili gumové rybičky a zafungovaly. Za zkoušku nic nedáš 😊