icon

Opakovaná bolest uší. Měli jste takový problém?

many
15. kvě 2012

ahojky holky, už posledních 14 dní máme problémy s ušima ☹ minulý týden v neděli byl tatin s malým na pohotovosti, měl horečky a prý levý bubínek v pořádku a pravý bledý, tak do něj kapat, přijeli domů a měl 38.8 a večer mu fest teklo z toho levýho, který bylo ráno úplně v pořádku 😒 samozřejmě mu praskl bubínek :-/ takže antibiotika na týden a do pravýho preventivně kapat, v pátek kontrola a v pořádku. A tuto neděli, po dvou dnech, že ho zase bolí pravý ouško, takže zase se valilo na pohotovost, teplota 38.1 a vše v pořádku prý, jen kapat do pravýho a zítra jdeme na kontrolu a teď před hoďkou mi začal brečet, že ho zase hodně bolí levý ☹ já už jsem z toho na nervy ☹ je tu někdo, kdo má taky takový problémy ? Co jste dělali,..... ? Jak mu pomoct ? Máme jít odstranit mandličku ? Díky za vaše rady, názory, zkušenosti,.....

mamkamarketa
15. kvě 2012

@many ahoj,
bohuzel s tim mam bohate zkusenosti. urcite nech zkontrolovat nosni mandli,jenze to musi byt zdravy. pac ona bude zvetsena vlivem toho infektu.
co mu do ousek kapes?

many
autor
16. kvě 2012

@mamkamarketa ahojky, díky , že si se ozvala 🙂 samozřejmě mu večer opět po 8 dnech zase praskl ten samý bubínek ☹ doktorka mu dnes nechtěla hned psát ant. , vzala mu stěr a výsledky budou v pondělí, pokud budou bolesti, máme přijít dřív a něco bude muset napsat, jinak mu napsala zatím nějaký oční kapky a ty mu tam mám kapat 3x denně jednu kapku - Maxirol a jinak do toho druhýho kapu pořád Otobacid N, no má tu nosní mandličku větší, říkala, že jestli se to bude často opakovat , tak že sní budeme muset jít ☹ no mám strach, jako aby mu prasklo zase po týdnu ten samý bubínek ☹ a to bral i antibiotika, je to na nervy ☹ snad bude mít ouška dobrý, bojím se, aby třeba pak špatně neslyšel....... ☹

mamkamarketa
16. kvě 2012

@many tak vetsi urcite bude,pokud je nemocny. potom mu nech vysetrit sluch. syn slysi dobre. ale bubinky ma zjizvene a vpacene (protoze prodelal hodne zanete behem kratke doby) takze si stezuje na bolest. jenze to je tm,ze ma vpacene bubinky,tak ma spatny tlak v usich. takhle male dite to popisuje jako bolest.
bere aerius? nam teda moc nepomohl,ale treba nekomu pomohl....
kapat ocni kapky do ucha... 😕 o tom teda slysim poprve

many
autor
17. kvě 2012

@mamkamarketa jo,jo aerius mu teď dávám vždy navečer, jo,jo oční kapky, taky jsem čučela, ale neptala jsem se proč 🙂 asi obsahují něco, co tam můžeme zatím kapat, když nejsou antibiotika :-/