Pomáhají Bachovy kapky při neklidném spánku dětí?
Chci se zeptat má někdo zkušenosti s Bachovými kapkami?
Je to takový zázrak a vyplatí se do toho investovat?
Chci je využít na časté buzení a neklidný spánek u syna. Vyzkoušeli jsme vše ale nic nezabírá. Proto jsem otevřena už všemu.
Děkuju za odpovědi ☺️
Já jsem je užívala na úzkosti a strachy. Určité zklidnění jsem po nich opravdu pociťovala. Ale zrovna u úzkostí je to ošemetné, tam se musí na tom pracovat i na terapii atp. Toho se člověk nezbaví jen bachovjami...
Co se týče používání bachovek na jiné obtíže, např. to spaní, nevidím problém a myslím, že by mohly hezky zabírat. Jak je syn starý?
A o homeopatii jsi neuvažovala?
@reeeza malý má za týden 11 měsíců. Spaní je u nás celou dobu kámen úrazu,dost se budí v noci. Vše jsem zkusila ale nic nepomohlo. Ani doktorka už si neví rady.
Ale homeopatika jsem ještě nezkoušela.
Bachovky jsou na pocity. Musí se určit, na jaké pocity přesně esence bude a podle toho ji na míru namíchat. Neexistují bachovky na "klidný spánek" nebo "proti ADHD" nebo "pro lepší učení". Ti, co to tak hlásají a nazvou, jsou marketingoví podvodníci. Musí se to vždy namíchat na míru u nějakého odborníka a vždy to cílit na konkrétní pocity, které daný stav způsobují. Např. tedy určit, které pocity ovlivňují ten špatný spánek.
@natalie1709 my jsme vyzkoušeli u syna na extrémní úzkost s strach o mě, která se mu objevila v podstatě ze dne na den. (Samozřejmě vím, že to nebylo úplně ze dne na den, že si v sobě skládal určité věci, ale na venek se to projevilo z ničeho nic). 4 měsíce jsem zkoušela vše možné, už jsem oslovila i psychology atd. A v tom nejhorším období jsem musela odjet na 4 týdny do lázní. Naprosto nepředstavitelné pro mě, syna i manžela. Nechala jsem namíchat bachovy kapky na míru od M.E.G. bio bachovky. Celé 4 týdny syn zvládl naprosto v pohodě. Když to přeženu, ani si na mě nevzpomněl 😉. Takže nám bachovky zachránily život 🙏😊 a spoustu mých známých používá bachovky na nejrůznější problémy, včetně spaní u dětí. Takže za mě určitě ano.
@natalie1709 my jsme vyzkoušeli u syna na extrémní úzkost s strach o mě, která se mu objevila v podstatě ze dne na den. (Samozřejmě vím, že to nebylo úplně ze dne na den, že si v sobě skládal určité věci, ale na venek se to projevilo z ničeho nic). 4 měsíce jsem zkoušela vše možné, už jsem oslovila i psychology atd. A v tom nejhorším období jsem musela odjet na 4 týdny do lázní. Naprosto nepředstavitelné pro mě, syna i manžela. Nechala jsem namíchat bachovy kapky na míru od M.E.G. bio bachovky. Celé 4 týdny syn zvládl naprosto v pohodě. Když to přeženu, ani si na mě nevzpomněl 😉. Takže nám bachovky zachránily život 🙏😊 a spoustu mých známých používá bachovky na nejrůznější problémy, včetně spaní u dětí. Takže za mě určitě ano.
@janches ahoj. Můžu vědět, jak dlouho syn kapky užíval? Jak dlouho vám vydržela jedna lahvička?
@janches ahoj. Můžu vědět, jak dlouho syn kapky užíval? Jak dlouho vám vydržela jedna lahvička?
@palja užívali jsme 3 měsíce. Tak to uvádí i paní, která je míchá, že dlouhodobý účinek by se měl dostavit právě po 3 měsících. U nás byly výsledky viditelné mnohem dřív, ale dodrželi jsme ty 3 měsíce. Každá lahvička je na měsíc, když se užívá podle návodu 😊
Určitě pomůžou, ale chce to sáhnout po kvalitních. Dneska toho je fakt hodně. Mně se osvědčily od M.E.G. Ručně je míchají u nás v Česku a místo destilky používají termální vodu s minerály. Já jsem je malé dávala na neklidný spánek a postupně zabraly.

Já jsem je užívala na úzkosti a strachy. Určité zklidnění jsem po nich opravdu pociťovala. Ale zrovna u úzkostí je to ošemetné, tam se musí na tom pracovat i na terapii atp. Toho se člověk nezbaví jen bachovjami...
Co se týče používání bachovek na jiné obtíže, např. to spaní, nevidím problém a myslím, že by mohly hezky zabírat. Jak je syn starý?
A o homeopatii jsi neuvažovala?