icon

Pomáhají Bachovy kapky při neklidném spánku dětí?

natalie1709
5. srp 2025

Chci se zeptat má někdo zkušenosti s Bachovými kapkami?
Je to takový zázrak a vyplatí se do toho investovat?
Chci je využít na časté buzení a neklidný spánek u syna. Vyzkoušeli jsme vše ale nic nezabírá. Proto jsem otevřena už všemu.
Děkuju za odpovědi ☺️

reeeza
5. srp 2025

Já jsem je užívala na úzkosti a strachy. Určité zklidnění jsem po nich opravdu pociťovala. Ale zrovna u úzkostí je to ošemetné, tam se musí na tom pracovat i na terapii atp. Toho se člověk nezbaví jen bachovjami...

Co se týče používání bachovek na jiné obtíže, např. to spaní, nevidím problém a myslím, že by mohly hezky zabírat. Jak je syn starý?

A o homeopatii jsi neuvažovala?

natalie1709
autor
5. srp 2025
@reeeza

Já jsem je užívala na úzkosti a strachy. Určité zklidnění jsem po nich opravdu pociťovala. Ale zrovna u úzkostí je to ošemetné, tam se musí na tom pracovat i na terapii atp. Toho se člověk nezbaví jen bachovjami...

Co se týče používání bachovek na jiné obtíže, např. to spaní, nevidím problém a myslím, že by mohly hezky zabírat. Jak je syn starý?

A o homeopatii jsi neuvažovala?

@reeeza malý má za týden 11 měsíců. Spaní je u nás celou dobu kámen úrazu,dost se budí v noci. Vše jsem zkusila ale nic nepomohlo. Ani doktorka už si neví rady.
Ale homeopatika jsem ještě nezkoušela.

daasqua
5. srp 2025

Bachovky jsou na pocity. Musí se určit, na jaké pocity přesně esence bude a podle toho ji na míru namíchat. Neexistují bachovky na "klidný spánek" nebo "proti ADHD" nebo "pro lepší učení". Ti, co to tak hlásají a nazvou, jsou marketingoví podvodníci. Musí se to vždy namíchat na míru u nějakého odborníka a vždy to cílit na konkrétní pocity, které daný stav způsobují. Např. tedy určit, které pocity ovlivňují ten špatný spánek.

janches
5. srp 2025

@natalie1709 my jsme vyzkoušeli u syna na extrémní úzkost s strach o mě, která se mu objevila v podstatě ze dne na den. (Samozřejmě vím, že to nebylo úplně ze dne na den, že si v sobě skládal určité věci, ale na venek se to projevilo z ničeho nic). 4 měsíce jsem zkoušela vše možné, už jsem oslovila i psychology atd. A v tom nejhorším období jsem musela odjet na 4 týdny do lázní. Naprosto nepředstavitelné pro mě, syna i manžela. Nechala jsem namíchat bachovy kapky na míru od M.E.G. bio bachovky. Celé 4 týdny syn zvládl naprosto v pohodě. Když to přeženu, ani si na mě nevzpomněl 😉. Takže nám bachovky zachránily život 🙏😊 a spoustu mých známých používá bachovky na nejrůznější problémy, včetně spaní u dětí. Takže za mě určitě ano.

palja
5. srp 2025
@janches

@natalie1709 my jsme vyzkoušeli u syna na extrémní úzkost s strach o mě, která se mu objevila v podstatě ze dne na den. (Samozřejmě vím, že to nebylo úplně ze dne na den, že si v sobě skládal určité věci, ale na venek se to projevilo z ničeho nic). 4 měsíce jsem zkoušela vše možné, už jsem oslovila i psychology atd. A v tom nejhorším období jsem musela odjet na 4 týdny do lázní. Naprosto nepředstavitelné pro mě, syna i manžela. Nechala jsem namíchat bachovy kapky na míru od M.E.G. bio bachovky. Celé 4 týdny syn zvládl naprosto v pohodě. Když to přeženu, ani si na mě nevzpomněl 😉. Takže nám bachovky zachránily život 🙏😊 a spoustu mých známých používá bachovky na nejrůznější problémy, včetně spaní u dětí. Takže za mě určitě ano.

@janches ahoj. Můžu vědět, jak dlouho syn kapky užíval? Jak dlouho vám vydržela jedna lahvička?

janches
7. srp 2025
@palja

@janches ahoj. Můžu vědět, jak dlouho syn kapky užíval? Jak dlouho vám vydržela jedna lahvička?

@palja užívali jsme 3 měsíce. Tak to uvádí i paní, která je míchá, že dlouhodobý účinek by se měl dostavit právě po 3 měsících. U nás byly výsledky viditelné mnohem dřív, ale dodrželi jsme ty 3 měsíce. Každá lahvička je na měsíc, když se užívá podle návodu 😊

palja
7. srp 2025
@janches

@palja užívali jsme 3 měsíce. Tak to uvádí i paní, která je míchá, že dlouhodobý účinek by se měl dostavit právě po 3 měsících. U nás byly výsledky viditelné mnohem dřív, ale dodrželi jsme ty 3 měsíce. Každá lahvička je na měsíc, když se užívá podle návodu 😊

@janches děkuji za informace 🙂

mirkasotkova
10. srp 2025

Určitě pomůžou, ale chce to sáhnout po kvalitních. Dneska toho je fakt hodně. Mně se osvědčily od M.E.G. Ručně je míchají u nás v Česku a místo destilky používají termální vodu s minerály. Já jsem je malé dávala na neklidný spánek a postupně zabraly.