Pomohl vitamin C zlepšit imunitu vašeho dítěte?
Ahoj . Ve zkratce. Malej chodi na alergo . Jako miminko mel sníženou imunitu. Po roce další odběry , vse v pořádku. Dostával Imunor .. Nicméně nepomahal. Neviděla jsem žádné zlepšení . Ted jsem koupila vitamín C . Pomohl Vasim dětem? Je prubeh nemoci lepší ? Vyzkouseno uz toho ma fakt hodne . Imonoglukan .oscilo . Atd. Uz jsem fakt zoufala . Ted nastupuje do skolky , jelikož se uvolní misto . A uz ted z toho mam hruzu . 😒
Mrkněte na ig profil petra.zehnnalkova. Dáváme vitamíny dle ní, a syn má menší frekvenci nemocí a když něco chytí, tak s tím není doma 14 dní. Bereme vitamíny i my dospělý, a já už od nechytím každý skolkovy bacil.
@lencaa11 to vse delame vsichni . Mi jsme v pohode . , Ale on proste chytne kde co 😒🤦🏽♀️
@pe_tu_ss_ka deluji mrknu se 🙂
Dcera měla po covidu úplně znicenou imunitu . Pomohlo kolostrum ,probiotika, vitamín d a časem otužování. Výsledky nejsou hned ,chce to vydržet.
@pe_tu_ss_ka máte s něčím konkrétním, co doporučuje, dobré zkušenosti, prosím?
@evculinda máme s hodně vitamíny zkušenost.. vždy nechám majlant při objednávce 🙈 pro děti beru rybí tuk rosita (syn a my tobolky, dcera tekutý), céčko (syn a dcera ve spreji mykind, my garden of life - ten při nachlazení nebo nemoci, jinak bereme sypké od goodie Berry power supermix), my kolagen od woldohealth a síru od brainmax, my magnesium od natiois - ráno malate a večer bisglycinate, syn pije na imunitu a kvůli hořčíku od nuzest kids good stuff (nedostanu do něj téměř žádnou zeleninu a ovoce, i když jako batole toho snědl na kila), pro dceru na imunitu od NAHS elderol, syn má pak "gumove" od garden of life a Red měl od Kid e kare gumové, ale ty jsou mazec, jsou bylinkové, ale věřím, že i díky tomu, se mu pořádně nerozjela spalova angina (měl jeden den vyrážku a do druhého dne nic).. pak teď pojede v dubnu druhé kolo draciho sirupu. Když se jim točil pořád kašel, tak jsem nasadila dle jejich rad erdoherbal a hedelix, buď jedno druhé nebo kombinaci, když byl už produktivní. Tukam, že kašel už neměl ani jeden už téměř 3 měsíce. A do nosu teda ty fest pálivé tymianove kapky sinuorega, už bereme rovnou velkou lahvičku, a nakupujeme olynth a jiné kapky. A.pak tu mořskou plazmu. V lékárně jsem od loňského podzimu krom těch sirupu (hedelix a erdoherbal) nekoupila nic. Jinak pak mě osobně chutnalo na imunitu od viridianu elderberry extrakt a vit C, ale děti to vůbec nechtěly, bylo to moc husté. Od stejné značky jsme měli i vitamin C, ale ten se tak špatně davkuje, že jsem začala brát ten ve spreji. No a s čím jsem úplně mega spokojená jsou ty šampony od NAHS, které doporučuje. Po prvním použití jsem měla vlasy jak od kadeřnice, do té doby jen sláma a u hlavy do druhého dne mastné. Teď si užívám i 4 dny bez mytí 🫠 janse do toho profilu zamilovala, ale peněženka pláče 😂 zkusila jsem i na osobní doporučení deodoranty od Biorythme, ale ty dnes přišly, tak uvidím, jak nám sednou.
@pe_tu_ss_ka Edit dcera teď od syna tu spalu vůbec nechytila. Joo a syn bere i ta doporučovaná probiotika, ale tynuz máme doma přes rok, to jsem o tom profilu ještě nevěděla. Ty jsem kupovala na doporučení tady.
@evculinda a ještě já beru od mycomedica betaglukan biocell na imunitu (kvůli bradavici na patě), tak uvidím jestli konečně zmizí. Ale na imunitu mi to dost pomohlo. Předtím jsem vždy lehla s každým skolkovym bacilem skoro na měsíc a teď jsem od prosince zdravá (ťuk, ťuk). A chlap testuje od stejné značky mycohair, kvůli padání vlasů.
@pe_tu_ss_ka hustý, vyčerpávající. Díky!
@evculinda není zač. Chce to zkusit, co sedne Vám. Ty gumidky synovi stridam, nejvíc mu chutnají ty přímo dětské, ty teď neměli, tak jsem brala tuším od stejné značky jen bezinkove a ty jsou teda taky moc dobrý. * a mělo tam být nekupujeme olynth a pod, ta automatická oprava je děs.🙈

@stenlunka11 děti si musí imunitu sami vytvořit někdy žádný preparát nepomůže imunitu už od malička si musí tělo vytvořit zaměřila bych se na jídlo ,pohyb čerství vzduch atd. ...otužování