icon

Problém chlapečka - červené přirození. Máte někdo zkušenost?

beata200519
6. zář 2019

Ahoj holky maminky co mají doma malé chlapečky.. Máme problém dneska jsem si všimla že miminku 3 měsíce zcervenalo přirození neměly jste někdo stim zkušenosti?

neomenia
6. zář 2019

Ahoj, cely pindik, nebo jen spicka? Cura normálně? Teplota? Co varlata, normální?

beata200519
autor
6. zář 2019

@neomenia cura normálně teplotu nemá.. Mohla bych vám někam poslat fotku?

zmrzlinka
6. zář 2019

Jestli jenom špičku pindíka...skus to namazat Bepanthenem 👍

neomenia
6. zář 2019

Zkuste koupit v lékárně hermanek nebo řepik a uvarit odvar dle návodu. V tom mu pindik i co 2 h namacet, bude to podrazdene asi. Pokud by vytekal hnis, pak k lékaři, oredepsal by ATB mast.

beata200519
autor
6. zář 2019

@neomenia myslíte hermankovy čaj?

aurelie34
6. zář 2019

Mám taky kluka 2 roky a občas se stane že ho má červený, jakoby se mu oprudí. Jednou měl dokonce i hnis a měl pak zánět močových cest. Asi chytnul nějakou bakterii z pleny. Omývala jsem vždy řepíkovým čajem a druhy den už to bylo dobré.

lpch
6. zář 2019

Mne jeste nase detska lekarka radila koupit borovou vodu, natahnout ji do strikacky a udelat mu v te spicce pruplach

emamaira
6. zář 2019

Také jsme s tím měli problémy, syn měl až zánět mocaku, tak nám pediatr asi v půl roce předepsal mast na uvolnění a normálně mu ho od té doby přitahuju.

neomenia
6. zář 2019

Ano, herman. caj. A to, co pise
@lpch, je taky dobra vec.

beata200519
autor
6. zář 2019

@neomenia špička úplně červená není tak zatím zkusím heřmánek a uvidíme dal snad se to nebude zhoršovat

clementina82
6. zář 2019

@beata200519 tipuji kvasink.infekce.Kup mast Imazol, za tri dny to zmizi,ale maz tyden.

zelenaesmolda
6. zář 2019

@beata200519
nemuze to byt tedka jenom podrazdene jak byly ty vedra?mala ma taky trosku zacervenalou pipinku a kolem konecniku a to ji casto prebaluju...

jade85
6. zář 2019

Takhle na blind těžko dostaneš nějakou relevantní řadu. Pokud by nezabraly běžně dostupné věci typu bepanthen, vzala bych ho k lékaři.

korneliusa
7. zář 2019

Hlavně se nenech přemluvit k přetahování! Nejspíš to bude jen malinko podrážděné. Pro klid dávej obklady z řepíku. Syn měl už dvakrát zánět předkožky, protože ho prostě nenechá na pokoji. Řepík vždy pomohl. U starších je taky super tinktura z Lichořeřišnice, ale to je spíš informace do budoucna. U kluků to není žádná vzácnost, ale ani tragédie.

evilin
7. zář 2019

Syn to taky měl. Pomohlo mazat Weledou a hlavně hodně větrat. V těch vedrech to je zapařené. Namazejte a nechte miminko nahaté a spraví se to. ☺

martiniquest
7. zář 2019

U nas funguje masticka Intimiss od Karla Hadka. da se koupit i nalicke baleni 5 ml, ktere na pindika vydrzi hodne dlouho. Staci kazdy vecer pred spanim namazat a promasitovat spicku a je to v poradku. Masticka je ciste prirodni, je dezinfekcni a antimykoticka.