icon

Reflux, kdy vašim dětem ustal? Dá se zmírnit?

sima0104
3. únor 2017

Dobrý den maminky, chtěla bych Vás tímto přispěvkem poprosit o radu a Vaše zkušenosti. Mému synovi byl zjišten reflux ve 4 měsíci.. Řečeno nám bylo ,že mírný až střední,a že to bude odeznívat. Připadá mi to horší. Asi jak kdy, nyní mu je 7 měsíců,stále blinká,všecko,kaše,zeleninu,čaj,mléko, takže stálé převlékání, praní,čišténí. Ted když lozí ,tak je to hrůza,hlavně i pro něj to musí být nepříjemné,je kvůlitomu i více unavený. Kdy to vašimdětem ustálo s touto diagnozou? Dá se to nějak zmírnit? Nutritot,atireflux.mleka,sirup gastrotuss nezabírají. 🙂😔Díky za odpovědi?

lenkas1982
3. únor 2017

Dcera s tím měla taky problém. Blinkala cca do 9 měsíců, pak to odeznělo v podstatě ze dne na den. Zlomilo se to, když se začala vzpřimovat, stoupat si a když jsem jí zavedla třetí příkrm. Žádné speciální přípravky jsem ji nedavala, byla a je kojená, takže ani žádné UM. Měla zvednutou postýlku, kojila jsem ji v poloze, aby měla výš hlavu, ale nic z toho nemělo významný vliv. Vše vyřešil až čas, resp. postupný přechod na pevnou stravu a vzpřímení.

sima0104
autor
3. únor 2017

Moc Vám děkuji za Váš přispěvek 🙂 budu doufat,že až se malý vic zpevní a zpřímý,tak se to také spraví 🙂 a ten třetí příkrm? Co máte na mysli? Děkuji,krásný den

lenkas1982
4. únor 2017

Určitě 🙂 Tím jsem jen myslela, že jsem přidala třetí jídlo, tehdy to byl jogurt myslím. Dokud měla dva příkrmy za den (masozeleninový oběd a ovocnou svačinu), tak ještě blinkala. Prostě dokud většina stravy bylo tekuté mléko, tak to v tom žaludku neudržela.