Roční chlapeček má podkožní bílou bulku těsně pod žaludem
Ahoj maminky.nasla jsem nasemu malemu tesne pod zaludem takovou podkozni boulicku.asi jak malou fazolku. Nevite co to muze byt? Zatim nepretahujeme a ani to nemam v planu.k doktorce na rocni prohlidku jdeme ve stredu.
@lenka080 nam dr uz od asi 5.mesice rika ze muzeme malililinko zkouset. Jednou se mi "podarilo" kuzicku natrhnout☹. Takze spis ted jen tak promnu a zkontroluju jestli ma dirku na curani. Myslim ze nepretahovat je ok. Vzdyt priroda si s tim sama poradi. Ja sama driv blaznila, natlak tchyne atd.., a proto se mi "podarilo" natrhnuti. Takze ted uz posloucham jen sama sebe🙂
Někde říkají přetahovat,jinde zase,že není potřeba...
Já jsem to synovi dělala a musím podotknout teda,že se mu predkozka začíná oddělovat teprve teď,v 6 letech.
Do té doby se s tím,i přes přetahování nic nedělo.
Ale prohlížení sem tam je nutné.I varlatka prohmatat.Našla jsem mu tam obrovskou cystu,ale na pohled se mi to zdálo normální...
Ten bílý mázek se mi právě tím pretahovanim podaril vyndat.Když jsem pretahla,jakoby to samo vylezlo.
@janulkakraniska presne. Nekdo si bude stat za tim nepretahovat ani nahodou, nekdo bude propagovat pretahovani. Ja jsem spis pro nepretahovat, nebo fakt jen malinko zkouset, vic ne. Kdyz jsem tu parkrat cetla ze dr bez varovani pretahla nasilne tak jdu do kolen...😖
@makky1310 s "tímhle" je to na sisku...
Syn byl s tou cystou na operaci a s dcerkou jsem byla zase hned po narození na gynde,protože ji měla prostě zarostlou.
Jsem hleděla na doktorku,jak pero z divanu...V životě jsem o tom neslyšela a ani nikdo okolo mně...
@janulkakraniska no ja mam doma taky oboje.u holky hlidam pipinu a mam z toho nervy bo stejne vim prd jak ma mala pipka vypadat a u kluka jsem taky nervak protoze nevim zda pretahovat nebo ne a ted jeste ten mazek....
@janulkakraniska ja o tom nedavno slysela taky poprvy a taky jsem koukala jak blazen😨🙂

Syn ma taky 2 takovy bily "boulicky" pod kuzickou. Je to jen mazek ktery "vyleze" az pretahnete. Dr rikala ze je to ok, nic nenormalniho🙂