Rybí olej Mollers. Je bezpečné jej podávat dítěti, když jsem ho neměla po otevření v lednici?
Ahoj, musím anonymně, protože se cítím jako nejhorší matka na světě. Už nějakou dobu dávám synovi rybí olej od Mollers a až teď (ano, jsem blbá, že jsem si to nepřečetla hned) jsem zjistila, že má být po otevření v lednici, kde jsem ho samozřejmě neměla... myslíte, že je to velký problém? Dekuju moc...😪
Také si myslím, že nic horšího nehrozí. 🙂
No a chutná jinak? Podle mě může žluknout, ale otrava z toho nebude
No a chutná jinak? Podle mě může žluknout, ale otrava z toho nebude
@lis6 já ho čerstvě otevřený neochutnala, tak to asi nepoznám a synovi nejsou ani 2 roky, tak mi to neřekne. 😒 Doufám, že mu to tedy nijak neuškodilo. Díky 🙂
My jsme takhle vyuzivali dve baleni po sobe, kdy mi stal normalne na lince a az pak jsem si precetla ze ma byt v lednici :D
Ja to takhle mela s imungolukaně cca 2 roky .. az jsem si v nejake diskuzi přečetla ze se musi dávat do lednice, pak jsem se dívala do manuálu do sekce uložení … 🤣nejsi v tom sama ..
My jsme takhle vyuzivali dve baleni po sobe, kdy mi stal normalne na lince a az pak jsem si precetla ze ma byt v lednici :D
@markmala jeee, tak to mě uklidnilo 😇😁
Ja to takhle mela s imungolukaně cca 2 roky .. az jsem si v nejake diskuzi přečetla ze se musi dávat do lednice, pak jsem se dívala do manuálu do sekce uložení … 🤣nejsi v tom sama ..
@janule0123 koukám, že je nás víc 😁 hned se člověk cítí líp 😆😆
Taky jsem to tak nějakou dobu bohužel měla, klukovi nic nebylo. 🙂 Můžete mi prosím doporučit ještě nějaké jiné vitamíny na podporu imunity? Bereme teď bactoral. Zkoušeli jsme probiotika, kolostrum ale syn byl pořád stejně nemocný. Tři dny školka, 14 dní doma. 🙈
To má být v lednici? Sakra :D.

podle mě ne, maximálně se po ....