Rychlé ošetření zubů v anestezii pro děti. Kde doporučíte?
Moc prosím o doporučení jakékoliv dětské nemocnice kde ošetřují děti v celkové anestezii kde není čekací doba rok ? Máme zadanku ale v Brně se skoro rok čeka a malej má ty zuby v hrozně špatném stavu nechci čekat tak dlouho a na soukromou kliniku nemáme tam to máme napočítané od 37000 a to si bohužel nemohu dovolit🥺
@lidija1234 a ještě dost googluj a i na emiminu,celkem dost najdes diskuze, kam holky s detmi chodily. Určitě motol v Praze,ale podle mě když obvolas všechny fakultky,tak se neco dozvis. Ale podle me to 3 mesice bude určitě,ba-li ne déle a ty kazy se tomu diteti v puse kazi jak lavina,hlavne jeden zub s kazem skoci na další zdravy zub a takhle to jede. Takže za me to ideálně řešit soukromou klinikou.
@lidija1234 a ještě dost googluj a i na emiminu,celkem dost najdes diskuze, kam holky s detmi chodily. Určitě motol v Praze,ale podle mě když obvolas všechny fakultky,tak se neco dozvis. Ale podle me to 3 mesice bude určitě,ba-li ne déle a ty kazy se tomu diteti v puse kazi jak lavina,hlavne jeden zub s kazem skoci na další zdravy zub a takhle to jede. Takže za me to ideálně řešit soukromou klinikou.
@squezy podle naší zubařky má 3 kazy, šli jsme na soukromou kliniku a tam mě tekla že jim má 14 že na už v podstatě zkažený každý zub...
@squezy podle naší zubařky má 3 kazy, šli jsme na soukromou kliniku a tam mě tekla že jim má 14 že na už v podstatě zkažený každý zub...
@lidija1234 Opravdu není šance ty peníze sehnat? Půjčit? ( rozumne). Tady už hrajete o čas.
Kliniky dávají dřívější termíny a kolikrát i zavolají dřív, když někdo vypadne. My jsme šli do 2 měsíců od konzultace. Ale stalo to jako jedna menší dovolená. Naštěstí ušetřeno bokem bylo.
@lidija1234 obepsala jsem skoro všechny nemocnice v republice, všude jsou čekací lhůty strašné. Nakonec jdeme do dětské.

@lidija1234 zkus všechny fakultní nemocnice v Praze a někdo psal i tuhle https://stomatologie.lf1.cuni.cz/stomatologicka...
Každopádně pokud půjdeš na to do nemocnice,tak určitě pár měsíců budeš čekat. Jak je staré dítě a kolik ma kazu? A máš nějaké finanční rezervy? My byli s 4letakem v Benešově,vzali nas velmi brzy,ale za 1,5h anestezie,opravy 2 hlubokych kazu na stolickach to stalo kolem 22tis.