icon

Svědivé pupínky na dlaních i na prstech nohou

jitavbk
10. dub 2017

Ahoj holky, moji 2,5lete holčičce se udělali svedive pupínky na dlaních a na nožičkách takové naplněné jakoby vodou nevíte prosím co by to mohlo být ? :( Děkuji

jitavbk
autor
11. dub 2017
cradus
11. dub 2017

Ahoj, to samé mě potkalo v těhotenství. Nesnědla moc něčeho (ovoce, sladkosti)? Nadměrnou konzumací jsem si vytvořila atopický ekzém 😢. Musím však zaklepat, že po mastičkách se mi to ztratilo. Jen si už teď musím dávat pozor. Zajdi s malou raději k dr. 😊

alcar
11. dub 2017

Nebude to nemoc ruka, pusa, noha?

rubika
11. dub 2017

Ruka noha pusa... neni to vazne, ale hodne infekcni. Kdyz tak si zavolejte dr co a jak, jestli vas bude chtit videt. Nebo jen po telefonu rekne co koupit na to svedeni.
Nekterym detem se pak udela hodne pupinku i v puse a maji potom problem s jidlem a pitim...
At to mate brzo dobre😉

jitavbk
autor
11. dub 2017

No to je hezký :( vůbec nevím kde jsme to sebrali to máme jít 9 května l zápisu ve školce :(

terezapetrova
11. dub 2017

@jitavbk přeju brzké uzdravení a do zápisu mate jeste skoro měsíc to dáte 🙂

kvakuska
11. dub 2017

@jitavbk zápis je za měsíc, do té doby to zmizí ... a navíc na zápis do školky dítě nemusí, stačí když ho zapíšou rodiče, je to opravdu jen administrativní záležitost 😉

jitavbk
autor
11. dub 2017

Tak mame ruka noha ústa :(

jitavbk
autor
11. dub 2017

Ještě holky může být priznak této nemocí že mi není dobre tak jako nazvraceni ? :O

jitavbk
autor
22. dub 2017

Tak na dnešek v noci se mala takhle osypala :(