Třídenní miminko - vysoké CRP, setkali jste se s tím?
Ahoj, je tu někdo, kdo si prosel tim samym a dokáže mi poradit? Můj 3 denní brouček ma prý vysoke crp (hodnota, pokud jsen dobre rozumnela 55) a ma žloutenku. Prostě mi ho vzali z pokoje a tim, ze mu budou podavat atb a zároveň ho mít v tom modrem světle, kvůli žloutence. Ale co ma za zánět mi nerekli. Jsem hned začala bulet. Vždyť je to muj chlapeček bezbranej malej. Nesetkali jste se tim, kdo neco takového prozil s takovým malym drobečkem? Mám o něj strach.
Malej v porodnici mel taky zvyšene CRP a mel žloutenku. Malého převezli z porodnice do Dětské nemocnice s podezřením na infekci močových cest. Ale byl tam jen 5 dni na pozorování. Infekce se nepotvrdila. Nebojte doktori se o malého postarají. Taky jsem bulela, naštěstí mé ještě ten den propustili a jela jsem za nim.
@xleni neboj se, tyhle malý miminka mají právě vysokou míru rekonvalescence, moje malá chytla při porodu zapal plic, ze začatku na tom byla špatně, ale stačil týden a byla zdrava jako rybička, dospělák by se z toho dostával tak měsíc 🙂...bude dobře, antibiotia zaberou hned druhy den a třeba ti ho dají hned zpatky na pokoj
Je mi hrozně, když jsem na pokoji, tak se ještě držím. Ale jak jdu za ním tak se mi chce jen brecet. Je neklidny a brečí. Chybí mu pomazlení.
On to zvládne a vy také. Ted se divám, že mají kluci stejný jméno. Máme doma taky Miroslava.
@xleni můj syn měl zvýšené CRP v 3 týdnech, hned nás lifrovali do nemocnice, kde se potvrdila infekce močových cest. Měl to z pleny. Kluci jsou prý víc náchylný na tyhle infekty než holky. Buď v klidu, určitě mu bude lépe. Já jsem tam s malým byla 4 dny, bral intravenózně ATB, snášel to dobře. Neboj, určitě se o něj postarali, je dobře, že jste byli v nemocnici, vychytali to hned.
Já jsem mela streptokoka negativního.
Jen jsem mela před porodem kvasinky, léčily se, ale mohlo by to byt z toho?

Mám zkušenost jen se silnou žloutenkou, taky dceru svítili, ale neboj to bude v pořádku, doktoři se o malého postarají. 😉
http://www.babyonline.cz/prohlidky-vysetreni-de...