icon

Vitamíny pro děti. Jaké dáváte na podporu imunity?

petrak15
13. zář 2019

Ahoj, zajimalo by me, jake vitaminy na podporu imunity davate detem? Prvni tyden ve skolce a hned ryma. Takze obe deti i ja se lecime. Kupuju martankovy sirup, ale nezda se mi, ze by moc pomahal. Mam deti 3 roky a 1 rok. Diky za info.

versatilka
13. zář 2019

Já dávám dětem preventan junior a vit. B a řekla bych, že funguje. Předtím jsem jim kupovala imunoglukan, ale sirup jim přestal vyhovovat.

klea81
13. zář 2019

Kvalitní pestrá strava a není potřeba nic. Chodíme jen na prevence 🤗

lentilka2013
13. zář 2019

Zkoušela jsem už různé značky a nejvíc se nám osvědčil Imunoglukan v sirupu. Zbylé značky u nás bez efektu.

petrak15
autor
13. zář 2019

Dekuju, mrknu na ten imunoglukan i preventan. O pestrou stravu se snazim, hodne zeleniny, maso, ovoce, lusteniny me neberou.

kspp1
13. zář 2019

Dcera měla loni od podzimu do jara Jacka Hlíváka a nemocná byla jen jednou na začátku podzimu. Ale možná už měla z předchozího roku ve školce imunitu. To byla nemocná skoro celý rok.

zebra1
13. zář 2019

Dcera také po nástupu do školky začala marodit, tak jsem ji začala dávat rybí tuk a sirup immun 44. Nemocnost se u ní snížila na polovinu a když něco přeci jen chytí nemá to takový drastický průběh jako před tím.

kvetinka369
14. zář 2019

Když to jde, tak bez jakýchkoliv vitamínů z lékárny... Důležitá je kvalitní strava (zelenina, ovoce, kvalitní bílkoviny), a pokud možno v bio kvalitě, tam je všeho dostatek.

bartami
15. zář 2019

V rodině máme dobré zkušenosti s homeopatickou léčbou. Když jsem se radila s pediatričkou, která momentálně provozuje homeopatickou poradnu, čím podpořit imunitu dcery před vstupem do MŠ, doporučila mi Engystol. Zakoupila jsem také Oscillococcinum - to mám zatím vyzkoušené na sobě a musím říct, že byl průběh nachlazení mnohem mírnější než kdy dřív. Ale je nutné nasadit ihned při prvních příznacích. Od kamarádky mám nový tip - Dračí sirup, ale vyzkoušeno zatím nemám.

versatilka
16. zář 2019

@bartami oscilo u nás absolutně nefunguvalo.

kvetinka369
16. zář 2019

@bartami homeopatika jsou bohužel podle mých zkušeností vyhozené peníze..., tím to ale nechci nijak kritizovat, ať si je člověk zkusí, když může 🙂

ehrdlicka
16. zář 2019

@bartami Taky mám dobré zkušenosti s Oscillem, ale opravdu se musí nasadit ve zvýšeném dávkování hned při prvních příznacích 3x denně po 3dny, jinak preventivně se dává 1-2x týdně. Neříkám, není to 100%, ale o dost to prodlužuje intervaly mezi nemoci. Jinak malému přidávám 400IU vit.D a multivitamíny Slizačci.

market1512
17. zář 2019

@petrak15 jedině colostrum 😉

zvaskova
3. říj 2019

Dávám dětem vždy od konce srpna rybí tuk od Mollers a jsou nemocní minimálně v porovnání s lety před užíváním je to velký rozdíl. Jinak na Imunoglukan jsem slyšela též samou chválu