icon

Vyrážky na noze dítěte. Co může být příčinou a jak léčit?

frover
25. črc 2025

Dobrý den, dvouletá dcera má na plosce nohy a z vrchu u prstů asi nějakou vyrážku, nebo plíseň, ...🤷 (Viz foto). Nemáte s tím prosím někdo zkušenost, co by to mohlo být nebo co na to použít?

Vyrážky na noze dítěte. Co může být příčinou a jak léčit?Vyrážky na noze dítěte. Co může být příčinou a jak léčit?Vyrážky na noze dítěte. Co může být příčinou a jak léčit?Vyrážky na noze dítěte. Co může být příčinou a jak léčit?
martt
25. črc 2025

@frover Nejdem mi to přiblížit. Ale něco podobného jsem mela na noze ja a byla to plíseň.

frover
autor
25. črc 2025
@martt

@frover Nejdem mi to přiblížit. Ale něco podobného jsem mela na noze ja a byla to plíseň.

@martt A co jste na to prosím používala?

1pomnenka
25. črc 2025

Impetigo nebo plíseň, šla bych k lékaři než se to rozleze.

krisstina93
25. črc 2025

Jdi k lékaři, na dítěti bych fakt neexperimentovala, doktor řekne nejlíp co to je a předepíše něco účinnějšího, než je volně prodejné.

martt
25. črc 2025
@frover

@martt A co jste na to prosím používala?

@frover Měla jsem mast přímo od kožní na recept už nevim jak se jmenovala . Jak se tady už píše určitě bych zvážila návštěvu kožní. Plíseň se může rozlézt na ruce a všude po těle.

frover
autor
27. črc 2025
@krisstina93

Jdi k lékaři, na dítěti bych fakt neexperimentovala, doktor řekne nejlíp co to je a předepíše něco účinnějšího, než je volně prodejné.

@krisstina93 tak samozřejmě, že to nebudu léčit tady přes internet. Doktorce jsem posílala v pátek fotografie, ale měla jen do dvanácti, tak se mi už neozvala. Kožní pohotovost u nás ve městě momentálně nefunguje a je teď víkend, tak nemám moc šanci s ní teď někam zajít. Jen mě zajímalo, jestli s tím tady nemá někdo zkušenost, co by to mohlo být?