icon

Jak zvládnout zadní rýmu u miminka bez červených očí?

mouss
14. zář 2021

Ahoj, řešili jste někdy zadní rýmu u miminka? Jak se pozná? Mám 6týdenní miminko. Nesnese spánek na zádech, po chvíli začne chroptění, chrčení nebo jak to nazvat, to jí budí. Mám z toho pocit, že nemůže dýchat. Budí se takhle každou hodinu s pláčem. Oči nevypadají červené, nudle u nosu nejsou, teplota taky ne, kojí se normálně. U mě na břiše spí normálně, jen se nesmí položit na záda. Má i klínek v postýlce, zlepšení nevidím. Vidím že jí to trápí ale nevím jak jí ulevit, přes den jí mám klidně na sobě, ale v noci musí spát na zádech...

marcicek84
14. zář 2021

@mouss u miminek je zadni ryma normalni,navic se koji mlekem a to je zahlenuje,zkus ji vice polohovat a pokladej ji na bok,to zahleneni vetsinou kolem toho 3 mesice odezni...

sirinfirst
14. zář 2021

mléko sice nezahleňuje, ale jinak souhlas s komentem nade mnou.. syn spal první 3 měsíce na břiše, z toho dost dlouho i v noci na mně, jinak se budil co 20 minut klidně

petramana
14. zář 2021

neni to jen reflux? taky jsem.myslela ze je mimi nachlazene, ale proste se mu tam nekde vracelo mleko 🤔

mouss
autor
14. zář 2021

@petramana možné to taky je. Ale zas jsou dny kdy spí klidně 4h v kuse a pak dny kdy se budí co hodinu, jako teď poslední týden. Fakt nevím čím to je.

mamikry
14. zář 2021

@mouss Mleko nezahlenuje, ale muze to delat zmimeny reflux. Nas maly takhle chroptel taky, k tomu i hodne blinkal.

mamikry
14. zář 2021

@mouss Ale na tu rymu bacha. Nas maly ji chytil od brachu a ma z toho prudusky. Taky je myslela, ze je to jen zadni ryma. Kdyby hodne chroptel, radsi ho nech poslechnout. Jinak je dobry Sterimar na proplachnuti nosiku a zkusit odsat.