Zkušenosti s aplikací depotního penicilinu na Bulovce?
Mate nekdo zkusenost s aplikaci depotniho penicilinu na Bulovce? Syna to ceka po dobrani atb.,tak uz zjistuji info. Vim jen,ze je to na infekcni klinice. Ale netusim teda ambulanci,koukala jsem,ze je tam vice ambulanci.
Jak to deti zvladaly?
Dekuji.
@marge_s Takze na recepci me uz nasmeruji. Jj,urcite jsou horsi veci.
Jj, melo by to tak byt, on jezdil manzel a neni ted pri ruce, ale zvladli jsme to i s nespolupracujicim synem, to date 🙂 drzim palce. Vyzkouseno na vlastnim pozadi - jako jo, boli to a dost i potom. Pomohlo to oboum.
@marge_sto rada slysim. On se syn umi dost seknout,kdyz se boji,i presto,ze je mu 8 let. A jsou pak nejaka omezeni? My mame pak jet za 14 dni na lyze,tak jestli se nesmi sportovat. Me osobne boli vse,jak je to do zadku.
Chtela jsem se zeptat, zda Vam to pomohlo? A kolik davek jste dostali? My chodime jinam, dostali jsme jednu davku Lentocilin a nekde jsem cetla, ze se dava i vice davek po dvou tydnech. Mam velky strach, ze se to vrati. Dekuji.
@majka4a Pravdepodobne pomohlo. Syn dostal jednu davku 30.1. A zatim drzi. Tuk,tuk.
Drzim palce! Onlouvam se, ze jsem neodpovedela, ulitlo ti v oznaceni pismenko 🙂

Ja tam s nima nejezdila , ale myslim, ze je tam recepce. Vzdycky rychlovka, jen pak musite cekat kvuli reakci. Bolestive to je 🤷🏾♂️ ale jsou horsi veci