icon

Zkušenosti s aplikací depotního penicilinu na Bulovce?

26. led 2025

Mate nekdo zkusenost s aplikaci depotniho penicilinu na Bulovce? Syna to ceka po dobrani atb.,tak uz zjistuji info. Vim jen,ze je to na infekcni klinice. Ale netusim teda ambulanci,koukala jsem,ze je tam vice ambulanci.
Jak to deti zvladaly?
Dekuji.

marge_s
26. led 2025

Ja tam s nima nejezdila , ale myslim, ze je tam recepce. Vzdycky rychlovka, jen pak musite cekat kvuli reakci. Bolestive to je 🤷🏾‍♂️ ale jsou horsi veci

autor
26. led 2025

@marge_s Takze na recepci me uz nasmeruji. Jj,urcite jsou horsi veci.

marge_s
26. led 2025

Jj, melo by to tak byt, on jezdil manzel a neni ted pri ruce, ale zvladli jsme to i s nespolupracujicim synem, to date 🙂 drzim palce. Vyzkouseno na vlastnim pozadi - jako jo, boli to a dost i potom. Pomohlo to oboum.

autor
26. led 2025

@marge_sto rada slysim. On se syn umi dost seknout,kdyz se boji,i presto,ze je mu 8 let. A jsou pak nejaka omezeni? My mame pak jet za 14 dni na lyze,tak jestli se nesmi sportovat. Me osobne boli vse,jak je to do zadku.

majka4a
24. bře 2025

Chtela jsem se zeptat, zda Vam to pomohlo? A kolik davek jste dostali? My chodime jinam, dostali jsme jednu davku Lentocilin a nekde jsem cetla, ze se dava i vice davek po dvou tydnech. Mam velky strach, ze se to vrati. Dekuji.

autor
24. bře 2025

@majka4a Pravdepodobne pomohlo. Syn dostal jednu davku 30.1. A zatim drzi. Tuk,tuk.

marge_s
24. bře 2025

Drzim palce! Onlouvam se, ze jsem neodpovedela, ulitlo ti v oznaceni pismenko 🙂