icon

Zvracení po jídle u tříletého dítěte: Co dělat?

lucieleonek
8. únor 2025

Zdravím maminky, prosím o radu a možný uklidnění.
Syn 3 roky před cca 10 dnami se nám objevili teploty bez rýmu a kašle, za 3 dny bylo po teplotách a malý bych úplně v pohodě asi jenom dva dny , pak začal kašel bez teploty a začal i zvracet první zvracel jenom hleny ( chytil chřipku od me maminky) 2 dny nevylezl z postele byl úplně slabý nejedl jenom pil , po dvou dnech začal chtít papat ale cokoliv snědl tak šlo hned ven , je čilej chce si hrát nemá teplotu ani nějakou hnusnou rýmu jenom takovou vodou už mi ani nepřijde že by nějak extra kašlal ale prostě vždy po teplým jídlem se hned poblinka. V pátek když jsem šla s dcerou na prohlídku ( novorozenec) řekla jsem to doktorce a ta říkala že to bude kvůli chřipce a že zvrací kvůli hlenum. Jenže on prostě nezvraci ,jenom když něco sní tak to jde prostě automaticky ven, ráno co sní to udrží ( sní třeba jen jeden piškot nebo půlku sušenky) ale zbytek dne co spapa je během minity venku. Jsem zoufalá protože malý strašně pohubl a bojím se jelikož jeho otec má chronovu nemoc. Nevím zda zajít na pohotovost nebo čekat na pondělí a zajít k doktorovi. Předem děkuji za rady.