Školní výlet neboli trauma
Vzpomněla jsem si na hodně nepříjemný zážitek ze základní školy (9. třída) a zajímalo by mě, jestli zažil někdo něco podobného.
Byli jsme na jednodenním výletě – chatky u lesa, bazén, hřiště. Hned po příjezdu mě jeden spolužák ze srandy hodil do bazénu. Oblečení (včetně spodního prádla) jsem si pak pověsila usušit na šňůru pod střechu naší chatky.
V noci jsme byly v chatce jen tři holky a chatka nešla zamknout. Najednou jsme slyšely pohyb venku, dvě spolužačky šly držet dveře. Po chvíli někdo zkoušel brát za kliku. Pak jsme slyšely hlasy. Myslely jsme si, že to jsou spolužáci, ale pak jsme zjistily, že jsou to dva cizí dospělí muži. Snažili se nás přemluvit, ať jdeme ven „na cigáro“.
Ptala jsem se jich, jak věděli, že jsme v té chatce my, holky, a oni řekli, že viděli to prádlo pověšené venku. V tu chvíli mi došlo, že nás podle toho vytipovali.
Měla jsem hrozný strach, ale snažila jsem se to nedat najevo a hlavně je dostat pryč. Řekla jsem jim, ať přijdou zítra, že teď nikam nepůjdeme (i když to nebyla pravda, výlet byl jen na jednu noc). Zároveň jsem jim řekla, že pokud neodejdou, tak nepůjdeme ani „zítra“. Tímhle se je nakonec podařilo přesvědčit, aby odešli.
Po asi 10 minutách jsme běžely za učitelkami, ale ty to vůbec neřešily a řekly, že tam nikdo cizí být nemohl. A jestli máme alespoň fotku? Ne pardon, nemáme.
Druhý den, když jsem si šla sundat to prádlo, bylo na mojí podprsence sperma. Vzhledem k tomu, že sami říkali, že si všimli toho prádla, si to dodnes nedokážu vysvětlit jinak než tím, že to byli oni. Bylo mi z toho hrozně a je mi nepříjemně ještě teď, když si na to vzpomenu…
Má někdo podobnou zkušenost? Jak jste to zpracovali?