Autosedačka Inglesina Huggy. Vložka pre novorodencov?

vedmicka
30. led 2010

Ahoj,
cakame mimi v kvetnu a kupujeme pren autosedacku Inglesina Huggy, uz pouzitu. Zial, povodni majitelia k nej uz nemaju tu zmensovaciu vlozku pre novorodencov, a ako som zistila, vlozka sa neda kupit samostatne.
Viete mi prosim niekto poradit, ci existuje nejaka univerzalna vlozka, ktora na tuto autosedacku pasuje, respektive ci tato vlozka je vlastne nutna?
Dakujem, Vedmicka

ivika18
30. led 2010

vedmicka, mrkni na stránky Emitexu, jmenuje se to výplň do autosedačky. Zkušenosti s tím nemám, ale vypadá dobře a je univerzální, taky jsem o ní uvažovala, ale už máme jinou autosedačku a tam je. Jinak určitě je nějaká vložka pro novorozence nutná, bez ní by se ti prcek v sedačce ztratil a hlavně by mu lítala hlavička.

ivika18
30. led 2010

nebo na mmb jsem našla jednu šikovnou www.mimibazar.cz/foto.php?id=18046087&tab=2 - nejde mi dát odkaz, tak aspoň tak 😉

kutcher
30. led 2010

Ta od emitexu je lepsi nez puvodni, my tam meli tu od inglesiny a jeste i od emitexu, malej byl tak prtavej, ze se mu furt kacela hlavicka, takze sme meli obe najednou!

vedmicka
autor
31. led 2010

Ahoj holky,
dakujem za pomoc, zachranili ste ma - uz som si zufala 😖
Dakujem! 😀
Vedmicka

ined77
2. zář 2014

Dobrý den maminky,

do naší Wiki knihovničky byl právě přidán nový článek Autosedačky Inglesina https://www.modrykonik.cz/autosedacky-inglesina/.
Budu moc ráda, pokud vyšetříte chviličku času a napíšete i Vy své zkušenosti s touto značkou autosedaček. Vaše rady, tipy a postřehy jistě ocení i další maminky, které třeba zrovna v těchto dnech plánují pořídit novou autosedačku a váhají, kterou značku zvolit. Vaše zkušenosti jim jistě mnoho pomohou v nelehkém rozhodování.
Předem Vám velice děkuji jak za Váš čas, tak i za to, že pomáháte Wiki knihovničku tvořit a rozšiřovat o cenné informace a zkušenosti.

Krásný den všem,
Denisa.

@vedmicka @kutcher @ivika18 ... další 🙂 .