Fusak do autosedačky, jaký mám koupit?

lidkam
3. lis 2014

Ahojte maminky, můžete mi poradit jaký mám koupit fusak do ,, vajíčka,,, který je nejlepší, termín mám v únoru, takže i docela teplý, děkuji 🙂

lucka662006
3. lis 2014

@lidkam Ahoj, mám dvě děti, jedno narozené v listopadu, fusak do autosedačky jsem nikdy nepoužívala, v autě je dětem spíše vždy vedro, stačí v autě běžně topit a chlupatkový overal a čepičku. Autosedačka sama obsahuje polystyren a do zad hodne hreje. Radím toto nekupovat, pokud nebudete mimi někde daleko po venku v autosedačce přenášet🙂 Nevím, zda jsem Tě potěšila🙂

castava
3. lis 2014

@lidkam Já mám fusak od Emitexu. Roste s miminkem. Lze dát do vajíčka, kočárku a až bude dítě ve sporťáku, tak se tam připne spodní část a lze využít i v něm. Jsem s ním spokojená.

elafonisi
3. lis 2014

Mám pro děti fusak od Emitexu 3v1. Narodily se taky v zimě a v autě v něm jely z porodnice a k paní doktorce. Jak se auto vytopilo, odhrnul se a na zádíčka měly teplo. Hlavně miminko se přenáší po venku ve vajíčku, takže je v teple a využiješ ho opravdu i pro to vajíčko. Pak jsme ho užili do korbiček do kočárku, stejně tak i za rok do sporťáku. Navíc se dá nastavit do délky, připne se další díl, takže máš malý pro miminko a pro větší děťátko bez problémů využiješ taky, roste s dítětem. Je opravdu praktický. U nás maximální spokojenost.

nov777
4. lis 2014

Naše dvojčata se narodily v lednu a emitex 3 v 1 jsme měli do kočárku a do autosedačky jsme měli zimní zavinovačku emitex. Přišlo mi to lepší, protože se s tím snadněji manipuluje, snadněji se to otevře např. u doktora nebo v autě, aby dítěti nebylo horko. Hrozně se mi líbily a taky jsem si říkala, jestli nevyhazuju peníze, ale nakonec jsme je bohatě využily a bez problémů prodaly. Jo a taky jsme nemuseli věčně přehazovat fusak z kočárku do autosedačky a obráceně.

pampalin
4. lis 2014

Taky jsem u malýho používala zimní zavinovačku od Emitexu. Teď ji mám pro malou připravenou také.

elafonisi
4. lis 2014

@nov777 Je pravda, že jak byly děti malinké, tak jely autem jen několikrát k paní doktorce a s kočárkem jsme čekali až jedno děťátko povyroste a budeme s ním moct ven do zimy, takže tu výměnu fusaku vajíčko - korbičky jsme moc nemuseli řešit. Kdo by jezdil často, tak už to může vzít v úvahu.

nov777
5. lis 2014

Elafonisi Me teda prijde, ze tech doktoru je na zacatku celkem dost, pediatr, kycle, sluch. Nejezdili jsme za zabavou a rozhodne to nebyla jedna nebo dve jizdy autem.

elafonisi
5. lis 2014

nov777 Proto jsem to tak psala, že u nás se bohužel dlouho nemusela řešit ta výměna fusaku vajíčko/kočárek. A když už naše děti konečně mohly ven v kočárku, zase máme pediatra blízko, vzala jsem je v kočárku, takže jsme nemuseli přehazovat fusak do vajíčka. A když už, tak mi ta výměna nepřišla složitá. Ale zase mít zavinovačku do vajíčka je určitě pohodlnější a ušetří čas. Každá maminka to má jinak.