Půjčovna autosedaček v Praze. Víte o nějaké?

berenika39
13. únor 2010

ahoj, sebekriticky musím uznat, že jsme asi vybrali špatnou sedačku pro prcka 🙄 🙄 . prostě je v ní moc zapadlý, nevidí ven, je moc nakloněná dozadu ..nohy má nahoře, zmáčknutý bříško....prostě poslední dobou je v ní Petr nespokojený. Na autě jsme závislí, je to pro nás důležité, aby jezdil v poho. Ale bojím se koupit novou, napadlo mě si někde půjčit na pár dnů, vyzkoušet konkrétní typ a pak stejnou-podobnou koupit.
Nevíte o půjčovně v Praze? Na netu nic moc....

díky!!!

tymothy
13. únor 2010

Bereniko, tak o půjčovně autosedaček slyším dneska prvně. Nestačilo by vám zajít do nějaké velké prodejny, vzít prcka s sebou a ozkoušet je tam? Vím, že půjčení by bylo asi lepší, abyste si ji mohli prubnout i v praxi, ale zas na druhou stranu, v tom obchodě si myslím, že by to mělo stačit...a také počítej s tím, že ti dítě poroste, takže za 3 měsíce už v ní může sedět zas trochu jinak...

berenika39
autor
13. únor 2010

jsou půjčovny, našla jsem, ale z ruky🙂)). třeba pro lidi, co někam převážejí rodinku na návštěvě - letecké návštěvy a tak 😉 😉 .
Máš pravdu, i to zvažujem, že budem pátrat a prcka tam zkusíme dát. Je mu ted rok a půl, tak už je takovej ...nevím jak to napsat - nemiminkovej? 😉 😉 😉 😉 . Prostě doufám, že ted už jen poroste, ale se stabilitou sezení už to snad nebude mít nic společného - prostě sedí jak normální větší dítě 😉 😉 .
Chtěla bych takovou tu,co jakoby kopíruje sedačku auta a má stavitelnou opěrku hlavy.