POMOC PRO ALENKU!
www.alence.cz
Moji milí, ocitla jsem se náhle a nečekaně v situaci, kdy vám nemůžu být nablízku.
V minulých patnácti letech jsem prožila mnoho krásných okamžiků po boku všech svých kamarádů a blízkých. Mimo jiné bylo mojí velkou zálibou skládání puzzle, které jsem ve volných chvílích skládala a pak si jimi zdobila pokoj. Vždy mi tyto skládanky připomínaly, že každá část skládanky je důležitá, jako je to v životě samotném, a že jen spolu všechny tyto části dávají smysl.
31.12 .2019 jsem však svojí poslední skládanku, kterou jsem dostala k Vánocům, nedokončila, neboť tuto moji snahu v půli odpoledne nečekaně přerušila náhlá a závažná zástava krevního oběhu. Poté, co jsem prodělala velmi dlouhou sérii resuscitací, zůstávám bez povědomí o okolním světě, odkázaná na pomoc druhých. Stav, ve kterém se nacházím, se nazývá Vigilní kóma s apalickým syndromem..
V současné době, v půli krásného jara 2020, se nacházím po třetím přesunu v další nemocnici, kde se připravuji na možnost, že bych mohla býti zase doma s mámou, tátou, se svými sourozenci a blíže ke všem svým blízkým. Moji rodiče jsou se mnou každou možnou chvíli a dělají vše proto, abychom mohli být zase spolu, aby naše rodina byla zase pohromadě.
Jedná se o Transparentní účet u KB se jménem Alena Machartová
– číslo je: 123-258610287/0100
Jestě jednou všem moc děkuji.

Moji milí,
prosím o pomoc mé kamarádce,která prochází s dcerou Alenkou hodně těžkým obdobím. Jejich bydlení prochází velkými změnami,pro Alenku musí zajistit mycí vanu,polohovací postel pro tělesně postižené atd.,vše přizpůsobit tomu, aby Alenka se brzy mohla vrátit domů.
A já se moc těším na okamžik,kdy se holky zase usmějí.
Všem chci moc poděkova za přečtení tohoto příběhu a podporu.
S láskou Eva