Šestnáctiletá dcera je těhotná
Mám šestnáctiletou dceru, s kterou se moc nevídám. Bydlí u bratrance, na druhé straně města, protože se jí tam líbila jedna škola a náhodou tam bydlí moje sestra. tak jsme se domluvily, že tam bude. nikdo se o ní moc nestará. jednou šla s bratrancem na disco a potom ji tam někdo zbouchnul. už jsou to dva měsíce a ona mi řekla, že je těhotná. co mám dělat ?
Nejdriv bych si s dcerou asi promluvila co chce delat,zda se chce starat ci ne,zda vubec zna toho kluka a byl by schopny nebo spise i jeho rodice prispivat nejakou castku..tohleto je slozity..hlavne jak se k tomu stavite vy.jelikoz by dcera byla u vas sla by zodpovednost na vas a urco by jste musela prcka vychovavat i vy.
Tak asi začni nakupovat výbavičku, co jiného. Hlavně dej bacha na tu třináctiletou, ať ji nezbouchne ten sedmák, co ho miluje od 1. třídy.
dcera přijede o víkendu a snad to probereme
potrat to by taky byla moznost ale zalezi to na ni
Nikdo se o ni moc nestará...co jsi čekala? Zaplatíš ji potrat a za pul roku bude těhotná znovu.
Mě taky přijde jako by to psala ta 16 ti letá a možná zbouchnutá,ze zvědavosti na názor.
vadí a jak. víš spíš tomu nemůžu furt uvěřit. Pořád doufám, že mi zavolá, že to byl vtip.
@modrapa a jak my ti muzem radit? Ty musíš sama vedet co je pro ni nejlepší a navrhnout ji jako matka řešení tak aby jste to zvládli všichni. Totok jsi měla řešit tak, ze ji zajistis antikoncepci. A vůbec celý mi to přijde divný. Jste jak za krále klacka. Nechapu jak ji můžeš mít u sestry a nemít ji u sebe.
@modrapa No jako sorry, ale 16tka bez dospělého vedení? Co jsi čekala? Škola na druhém konci města není důvod aby v tomhle věku nebydlela doma. Segra je asi taky trošku nezodpovědná ,když tam holku pustí. A dceruška asi sexuální výchovu neviděla ani z rychlíku.
No ted už je pozdě, hold bude asi mladou maminkou. Zodpovídat za dítě budete vy. Což teda nevím jestli je výhra.
Ježiš já taky v šestnácti nebyla pod dohledem. Kdybych tenkrát otěhotněla, určitě bych si mimčo nechala a naši by mi určitě pomohli. Spolužačka takhle otěhotněla před maturitou. Na rok přerušila studium a pak ho normáně zase obnovila a odmaturovala.
s manželem jsme se rozvedli a on se tam chce přestěhovat po vánocích, proto jsme jí to dovolili. ona bude u táty a ta mladší u mě a na všechny víkendy budou jezdit všichni k nám.
@modrapa škola neskola mohu se zeptat co bylo za duvody, ze nezijes se svou dcerou , které je 16 let? Opravdu ne to zajima.Chapu, ze třeba někdo v tomto veku zije sam nebo s partnerem ale toto je jiné.. K tehotenstvi, co nejdříve si s dcerou promluvit, probrat moznosti jak by to vypadalo kdyby se dite narodilo, co otec dítěte atd. A az dcera tehotna nebude asi dodatecne promluvit s dcerou o antikoncepci. Drzim palce.
Holky nebudte tak zle, ja nerikam, ze me třeba tahle diskuze zvlastni neprijde ale nikdo z Vas prece nezna všechny podrobnosti, souvislosti a i tak ted mi nejak prijde, ze odsoudit je vždy snadne.
@katgatoo Co to ale znamena, ze jsi nebyla pod dohledem? Kazda situace je jina. Cimz nikoho neodsuzuju.

Přestat trollit na MK.