Časy odletů z Ostravy do Řecka jindy než v 18 h?

tublatanka
8. lis 2014

Holky, prosím kdo letěl z Ostravy směrŘecko, 8denní pobyty, odlety pouze v 18h, v destinaci v noci..je to jiné u 11dnů, lepší časy odletů? Praha je pro nás daleko( přes půl republiky) 3 děti..děkuji za názory

barborka09
8. lis 2014

@tublatanka no ty odlety se každý rok mění. Jestli chceš objednat dovolenou teď, tak ještě nebudeš vědět čas odletu. To se na stránkách letiště ostrava objeví nejdřív v příštím roce. My vítáme spíše na last moment a není problém si zjistit čas odletu. A jestli se letos letělo v 18 hodin tak příští rok to může být úplně jinak.

pjarm
8. lis 2014

@tublatanka letěli jsem tento rok v červnu na 11 nocí/ 12 dnů pobytu z Ostrava-Rhodos odlet byl 18.50 na hotelu jsme byli kolem 23.15 jejich času, mají tam o hodinu víc než tady, záleží taky jak daleko máš hotel od letiště. Letěly s námi úplně malé dětičky a myslím si, že to zvládli naprosto v pohodě....ale časy odletu se každý rok mění a taky záleží do jakého letadla tě zařadí cestovka. V den kdy jsem letěli odlétaly dvě letadla směr Rhodos jedno dopoledne a druhé večer. Domů jsme zase odlétali v 23.00 hod jejich času, sice jsme museli opustit pokoj do 12 hod., ale all inclusive jsem měli až do odjezdu, takže jsem o ten den, který jsem ztratili na začátku kvůli pozdnímu příletu nepřišli.

tublatanka
autor
9. lis 2014

děkuji za info, já chápu,že první a poslední dne je určen přepravě,ale dostat se až v noci na hotel,je docela zarážející..tak uvidíme,kde jste byli na Rhodosu,jeslti mohu poprosit o hotel(recenze) 🙂

senoritapetra
24. lis 2014

My jsme letěli na Zakynthos ve 13hod a myslím, že i na Krétu nebo Chalkidiki bývají dřívější časy odletu. Na Rhodes jsem viděla odlety vždycky pozdě večer.