icon

Chocholow vs. Zakopane. Které termály nabízí lepší vyžití pro děti?

lucciem
16. bře 2025

Prosím o názor na tyto dva termály, kde je lepší vyžití pro děti 10 a 7 let, nejen v termálech, ale i v daném městě? Plánujeme jet v květnu. Ještě jsem případně našla Termy Bukowina... děkuji

franerka
17. bře 2025

Jen se připíchnu..taky mě zajímá

moly001
17. bře 2025

@lucciem my byli vloni v květnu v Chocholowskich termach, a bomba. Děti tehdy 5 a 8, skvělé. Super cena na celý den, hodně vyžití, tobogány, skluzavky pro děti. Za mne spokojenost. Veliké... Ráda se tam vrátím zase příště. Teď o víkendu jsme byli v termalech v Laa v Rakousku, ale teda nedá se to srovnat. Chocholowski termy mohu doporučit. Jinak my byli ubytováni v Zakopaném, ale do termálu jsme jeli tam.

lucciem
autor
17. bře 2025

@moly001 děkuji, ráno jsem bookla ubytování v Zakopaném... máte tip i na nějaký výlet přímo v obci?

moly001
17. bře 2025

@lucciem centrum zakopaného je samo o sobě krásné. My si udělali výlet lanovkou, krásný výhled na Tatry... Byli jsme tam jen dva dny, takže jsme toho moc neprojeli, ale rádi se tam vrátíme

lucciem
autor
17. bře 2025

@moly001 moc děkuji. Také jedeme jen na tři dny, tak kdyby počasí přálo, tak jeden den bych ráda proložila výletem třeba