icon

Dovolená u moře s dítětem: Mallorca nebo Bulharsko?

annacb
23. čer 2022

Ahoj, mám dotaz, mám skoro dvou letou holčičku a chceme k moři 🙂 rozhodujeme se mezi Mallorkou a Bulharskem. V Řecku jsem totiž byla už dvakrát Kréta a Kos - bylo to fajn ale přišlo mi to takový podobný 🙂 Egypt atd s malou úplně nechci 🙂 Taky jestli jste někdo byl a řekne zkušenosti 🙂 Děkuji

Strana
z2
beck90
26. čer 2022

@meyryen byli jsme v one resort aquapark and spa....kdyžtak napis a já ti povím víc. Bylo to tam moc fajn.

beck90
26. čer 2022

@blka byli jsme v one resort aquapark and spa....kdyžtak napis a já ti povím víc. Bylo to tam moc fajn.

beck90
26. čer 2022

@endy85 byli jsme v one resort aquapark and spa....kdyžtak napis a já ti povím víc. Bylo to tam moc fajn.

vikinkav
26. čer 2022

@mmmmmartinka Byli jsme v apartmanu, my do hotelu nejezdime ☺️ U more jsou apartmany hodne drahe, tak jsme vzali trochu ve vnitrozemi a pujcili si auto. Je mi jasne ze to neni pro kazdeho, ale my radi cestujeme a presouvame se, nejsme kazdy den na stejne plazi. Ale ta Cala Murada byla skvela 👍 Obecne to vychodni pobrezi bylo moc prijemne.

zlataberta
27. čer 2022

Mallorka🙂

fire85
27. čer 2022

Už podruhé letíme do Bulharska, asi se mi nechce dávat tolik peněz za Mallorcu. Nejsme náročný a dovca nas vyjde s all inclusive pro 4 lidi za 40 000,- 🤣to jsme cenove jinde

annacb
autor
28. čer 2022

@fire85 Ale ono to není tak hrozný byla v Eximtour a nás Mallorka vyjde na 42 000 ale jsme jen 2 a mimi takže …

fire85
28. čer 2022

@annacb tak za dva mi to přijde dost, miminko asi neplatí.a jak jídlo?

annacb
autor
28. čer 2022

@fire85 jídlo All IN nevím me při dnešních cenách ani ne ….

libusefrankova
28. črc 2022

@annacb Určitě bych zvolila Mallorcu. Byla jsem tam před 2 lety s 5letou dcerkou a mohu jen doporučit. Plno aktivit i když je obrovské teplo. Bulharsko jsem také zkoušela a nic moc... Ale co bych ještě doporučila, je stránka která mi pomohla rozhodnout kam na dovolenou díky počasí: https://www.sunheron.com/ Stránka Vám zjistí (počasí den/noc, vlhkost, teplotu moře, atd..) v měsíci ve kterém chcete vyrazit ve vybrané zemi 🙂

dexter55
1. srp 2022

My jsme byli minuly tyden v tomhle hotelu https://www.reckemore.cz/produkt/aelius-hotel-s... a nemůžu si vynechválit! Moc boží pláž, služby, jídlo, paráda!

Strana
z2