Jak přepravovat léky v letadle? Průvodce a tipy
Ahoj, jak se je to prosím s cestování a léky? Musí být v průhledné kabelce a původním obalu v kufřík a nevíte, Mohu s sebou olynth/muconasal přímo do letadla? Prý je to dobré při vzletu i přistání, že tyto spreje na bázi olynth, muconasal apod hodně na bolest uši pomůžou kvůli splasknutí a proudění v uzlinách a sliznice.
Děkuji
Do lietadla môžeš zobrať akékoľvek lieky v originál obale zabalene v priehľadnom znova uzatvaratelnom sáčku limit je 1l všetkých tekutín na osobu (počíta sa aj zubná pasta medzi tekutiny a všetky krémy, antiperspiranty, suché šampóny aj deodoranty)
@bramborka626 týka sa to všetkých tekutín nie len kozmetiky výnimku majú len detské nápoje a strava a to tiež v množstve potrebnom na dobu letu. Ale u nas vacsinou nerobia problém ani s vodou ale stalo sa mi, že vo Viedni mi ostalo vo fľaši 150-180ml čistej vody a musela som tam pred všetkými vypiť alebo vyhodiť 🤦🏼♀️ takže dosť záleží od kontroly.

Ahojky, já si brala léky (na teplotu, bolesti, proti průjmu atd.) v orig. obale do taštičky a dala jsem si je do odbaveného kufru. Do letadla si můžeš vzít věci max do 100 ml., ale to se týká asi jen kosmetiky, olynth a jiné by neměly být problém 🙂