Jaká cestovka je nejlepší?
Ahoj, prosím, jsem zahraniční dovolenou nepolíbena, poradíte mi, jaká cestovka je "nejlepší"? Vím, že každá má něco, ale bojím se toho, že utratím hrozné prachy a zbudou mi oči pro pláč.
Děkuji ❤
@petruuushkaaa Děkuji za odezvu, takovou cestovku ani neznám 🙂
Můžu doporučit CK Victoria, byli jsme už několikrát v různých zemích a vždy vše bez problémů 🙂 Je to ale autobusem po Evropě, ne letecky 🙂
Kupuji zájezdy vždy přes Invii, (většinou je to zájezd od Neckermanna), ale s Invií se mi vždy mnohem lépe domlouvá, nikdy jsme neměli žádné problémy a komunikace je naprosto vynikající. My odjíždíme na dovolenou teď v sobotu a moc se těšíme.
www.melissatravel.cz, velká spokojenost
Před 2 lety jsem jela poprvé s cestovní kanceláří alexandria a super. Vše bylo tak jak mělo,a organizace na místě taktéž bez problému.delegátka skvělá, a neustále na příjmu. Byli jsme v Řecku na Santorini.
já určitě nemohu doporučit CK Kellner, za poslední 3 dny co mi sháněli zájezd, který jsem si nakonec musela ověřit sama, jsem byla rozhořčená tím, že nabízejí inzerát, na kterém je vyfocen úplně jiný hotela cena je o 1/4 vyšší než nabízejí.
Kdybych si to sama nezjistila, tak by mne poslali a pak bych se asi divila, kde nás ubytovali, když neberu to že cena byla také nakonec o dost vyšší.
My letěli celkem 3x...Tunis,Řecko a Bulharsko a vždy s BlueStyle a spokojenost🙂
My jsme byli moc spokojení s malou rodinnou cestovkou Nykar, dělají tedy zájezdy jen na jedno místo, na chorvatský ostrov Cres (bylo tam nádherně), ale dělají to už spoustu let a mají to tam všechno "ošéfované", ví o tom místě všechno....měli jsme od nich i dopravu autobusem a všechno bylo super, starali se o nás od začátku až do konce skvěle, dělají i výlety apod...personál moc fajn, v podstatě pořád k dispozici, navíc mluvící česky....pro začátečníka v zahraničních dovolených úplně ideální 🙂
V Buharsku jsme byli s Fisherem (nejlevnější dovolená), pak s Exim tours a také spokojenost. Turecko bylo dobré s Firo tour. My raději využíváme velké cestovky 😉
Akorát ještě u toho Nykaru - bývá to hrozně rychle obsazené, termínů a kapacit mají od května do září dost, ale je o to veliký zájem, začínají zájezdy prodávat v listopadu na další sezónu a už v prosinci, lednu jsou některé termíny plné 🙂, hodně lidí tam jezdí každý rok a někteří prý i dvakrát za sezónu 🙂
@teligo Za posledních sedm let jsme byli u moře s Alexandrií, Firo-tour, Exim tour, Čedok a Fischer a vždy vše bez problémů. Podle mě je hodně důležité, jakého má člověk na místě delegáta. My se třeba moc dobře nedomluvíme, tak pro nás je důležité, aby delegát fungoval a případné problémy řešil za nás. Zatím jsme měli vždy štěstí a vše bylo vždy OK. Tak držím palce ať dovolená proběhne bez komplikací.
V posledních letech jezdíme s Viamare.
My létáme s ck Kentlucky.... pecka dovca a cesky mluvici delegati dokonce i na Kube (kubanci jez studovali pred revoluci v CR) sri lanka a dubai take bez chybicky 🙂
za sebe doporučuji Bluestyle. Několikanásobná zkušenost, jen Evropa a Egypt .
Na exotiku cestovku bych si nevzala..

@teligo ahoj, letěla jsem 3x, pokaždé CK Inex , vždy maximální spokojenost, ceny super ve srovnání s jinými 🙂