icon

Jaká cestovka je nejlepší?

teligo
14. čer 2017

Ahoj, prosím, jsem zahraniční dovolenou nepolíbena, poradíte mi, jaká cestovka je "nejlepší"? Vím, že každá má něco, ale bojím se toho, že utratím hrozné prachy a zbudou mi oči pro pláč.

Děkuji ❤

petruuushkaaa
14. čer 2017

@teligo ahoj, letěla jsem 3x, pokaždé CK Inex , vždy maximální spokojenost, ceny super ve srovnání s jinými 🙂

teligo
autor
14. čer 2017

@petruuushkaaa Děkuji za odezvu, takovou cestovku ani neznám 🙂

svobel
14. čer 2017

Můžu doporučit CK Victoria, byli jsme už několikrát v různých zemích a vždy vše bez problémů 🙂 Je to ale autobusem po Evropě, ne letecky 🙂

eloise02
14. čer 2017

Kupuji zájezdy vždy přes Invii, (většinou je to zájezd od Neckermanna), ale s Invií se mi vždy mnohem lépe domlouvá, nikdy jsme neměli žádné problémy a komunikace je naprosto vynikající. My odjíždíme na dovolenou teď v sobotu a moc se těšíme.

p_e_t_k_a
14. čer 2017

www.melissatravel.cz, velká spokojenost

terry1512
14. čer 2017

Před 2 lety jsem jela poprvé s cestovní kanceláří alexandria a super. Vše bylo tak jak mělo,a organizace na místě taktéž bez problému.delegátka skvělá, a neustále na příjmu. Byli jsme v Řecku na Santorini.

kovalcice
14. čer 2017

já určitě nemohu doporučit CK Kellner, za poslední 3 dny co mi sháněli zájezd, který jsem si nakonec musela ověřit sama, jsem byla rozhořčená tím, že nabízejí inzerát, na kterém je vyfocen úplně jiný hotela cena je o 1/4 vyšší než nabízejí.
Kdybych si to sama nezjistila, tak by mne poslali a pak bych se asi divila, kde nás ubytovali, když neberu to že cena byla také nakonec o dost vyšší.

katerina20
14. čer 2017

My letěli celkem 3x...Tunis,Řecko a Bulharsko a vždy s BlueStyle a spokojenost🙂

krystalka
14. čer 2017

My jsme byli moc spokojení s malou rodinnou cestovkou Nykar, dělají tedy zájezdy jen na jedno místo, na chorvatský ostrov Cres (bylo tam nádherně), ale dělají to už spoustu let a mají to tam všechno "ošéfované", ví o tom místě všechno....měli jsme od nich i dopravu autobusem a všechno bylo super, starali se o nás od začátku až do konce skvěle, dělají i výlety apod...personál moc fajn, v podstatě pořád k dispozici, navíc mluvící česky....pro začátečníka v zahraničních dovolených úplně ideální 🙂

riakuk
14. čer 2017

V Buharsku jsme byli s Fisherem (nejlevnější dovolená), pak s Exim tours a také spokojenost. Turecko bylo dobré s Firo tour. My raději využíváme velké cestovky 😉

krystalka
14. čer 2017

Akorát ještě u toho Nykaru - bývá to hrozně rychle obsazené, termínů a kapacit mají od května do září dost, ale je o to veliký zájem, začínají zájezdy prodávat v listopadu na další sezónu a už v prosinci, lednu jsou některé termíny plné 🙂, hodně lidí tam jezdí každý rok a někteří prý i dvakrát za sezónu 🙂

barborka09
15. čer 2017

@teligo Za posledních sedm let jsme byli u moře s Alexandrií, Firo-tour, Exim tour, Čedok a Fischer a vždy vše bez problémů. Podle mě je hodně důležité, jakého má člověk na místě delegáta. My se třeba moc dobře nedomluvíme, tak pro nás je důležité, aby delegát fungoval a případné problémy řešil za nás. Zatím jsme měli vždy štěstí a vše bylo vždy OK. Tak držím palce ať dovolená proběhne bez komplikací.

anelamates
15. čer 2017

V posledních letech jezdíme s Viamare.

miseeel
15. čer 2017

My létáme s ck Kentlucky.... pecka dovca a cesky mluvici delegati dokonce i na Kube (kubanci jez studovali pred revoluci v CR) sri lanka a dubai take bez chybicky 🙂

luska__
15. čer 2017

za sebe doporučuji Bluestyle. Několikanásobná zkušenost, jen Evropa a Egypt .
Na exotiku cestovku bych si nevzala..