icon

Kam na dovolenou s 4 měsíčním miminkem v ČR?

janicka006
12. led 2010

Ahoj všem,

máte někdo dobré tipy,kam na letní dovolenou s 4-6 měsíčním miminkem????(tzn.dobrý terén-možnost vzít kočárek,bezproblémové ubytování s malým dítětem).Chceme v ČR a nejlépe do hor.
A vůbec...napadá vás nějaké riziko,proč první rok po porodu raději zůstat doma????

Moc díky za nápady🙂))

Strana
z2
mer
14. dub 2015

My byli v lednicko-valtickém areále s 4 měsíční a bylo to super, opravdu poslední klidná dovolená

evelena
Odpověď byla odstraněná
maru35
26. čer 2015

Cestovat se dá i s hodně malým miminkem, záleží, jak se cítí maminka. 🙂 My jsme byli s tříměsíční holčičkou v Hluboké nad Vltavou a v Roudnici v Krkonoších, vždycky na 4 dny a bylo to super. Jinak jedu s malou do Kašperských hor do hotelu Rilancio a už se nemůžu dočkat!

cajovna
7. črc 2015

záleží na tom kolik chcete investovat 🙂 nyní jsou dobré i lázeňské pobyty, některé lázně jsou dokonce tak pokrokové, že rodičům po dobu běhání po procedurách zdarma hlídají děti 🙂

roman1991
18. únor 2018

Maže se na bříško a hruď

marii90
18. únor 2018

@janicka006 Zkusila bych nejprve na vikend, abyste videli, co s nim udela cizi prostredi, abyste pak nebyli tyden nestastni, ze v kuse place. My budeme mit cca 3 mesicni prvni vikend v cervnu a jedeme na Sazavu - Tynec n.S. Samozrejme s prtousem na lod nepolezu, ale udelame si nejakou peknou prochajdu a tak. Jedeme patek-nedele, abychom prave vedeli, jak to bude snaset a hlavne to je v dosahu, cca 100 km... kdyby prisla nejaka krizovka, horecka atd. Radsi bych neriskovala jet pres celou republiku. I to cestovani dlouhe by mu nemuselo udelat dobre 🙂 V srpnu a zari bych chtela jet na prodlouzeny vikend na chalupu. Tak snad to klapne.

darija06
18. srp 2020

Ač na to moc nejsem, tak jsem dala na doporučení na resort Sněžné o kterém jsem ve skupinkách hodně četla a opravdu jsem byla velmi mile překvapená, jak to v daném resortu vypadá. Ubytování moc pěkné a hlavně čisté a okolí naprosto neuvěřitelné, ale proč to píšu, byla jsem tu se svými dvěma dětmi a sestra s teprve půlroční holčičkou a opravdu tam bylo co dělat a těch možností na výletování nebo zabití času tam bylo fakt hodně 🙂 hlavně když člověk chce, tak si ten program vždycky udělá i když jsou třeba stížené podmínky, jako je takhle malé miminko 🙂

Strana
z2