Last minute zájezd k moři - cena v září

evca_w
18. črc 2019

Hezky den, chci se zeptat, zvazujeme zajezd k mori, ale az v zari.Idealne Recko nebo Bulharsko.3 dospeli a dite 2,5 roku.Urcite z financnich duvodu bychom radi koupili pak v zari nejaky ten last minute, ale nemam predstavu, na kolik to tak vyjde.. vim, ze ted se da na posledni chvili letet treba za 10 000Kc (all inclusive na osobu na tyden), ale v to zari by to mohlo byt jeste levnejsi, ne? Mate nekdo zkusenost treba z lonska?Pripadne i tip na konkretni destinaci, hotel..?Dekuju🙂

makiska1
18. črc 2019

@evca_w zrovna také řešíme.... bulharsko v září, pokud se chcete koupat, tak určitě nebrat... my vybíráme Řecko nějaký jižní ostrov- Kreta, Kos, Rhodos... cena za nějaký lepší hotel (4* all in) nejméně 15tis... pod to se většinou nedostaneme... záleží jaké máte požadavky... pokud nemáte nějaký vnitřní problém, tak spíš zkuste Turecko, Egypt nebo Tunis, tam seženete levnější... ale já osobně mám problém a nejela bych tam...

ml0
18. črc 2019

@evca_w jeli jsme loni do Bulharska v září na týden all inclusiv. Tři dospělí a dítě do dvou let. Sleva 50%, za dospělého 7 000 Kč, dítě zadarmo. Tchýně ale chtěla vlastní pokoj, tak platila za dvě osoby. Kupovali jsme zájezd den a půl před odletem. Jinak co se týče počasí, tak jednou pršelo, ale teplo bylo celý týden.

marcicek84
18. črc 2019

@evca_w nedoporucuju v zari Bulharsko jim po 6.zari konci sezona kolem 15. hodne obvhodu zavrenych,kolikrat i pulka dovolene proprsi nebo neni pocasi na koupani...jistota je Recko a Recke ostrovy...kouknete na cedok maji velke slevy LM uz red v destinacich Recko,Bulharsko,Turecko s odletem z Prahy,udajne nemaji vyprodana letadla...taktez bych se divala po reckych ostrovech,Buharsko jedine do konce srpna a Turecko jde az do konce zari,ale ja mam do takovyvh zemi strach cestovat...

evca_w
autor
18. črc 2019

Moc moc dekuji zatim za odpovedi.Ja se na exotiku s malym ditetem necitim rozhodne, ani mne samotnou driv nikdy tyhle zeme nelakali..Takze asi spis to vypada na to Recko..🙂Snad budeme mit stesti a najdeme neco za pekne penize.

makronka222
18. črc 2019

@makiska1 Kos urcite ne, kdyz bude na mori burina, na Kosu ten vichr je pak silenej. Bourka tam muze byt xkrat do mesice. My byli total nastvani s znami co leteli mesic po nas, to same. Zima, nekoupacka, vichr

evca_w
autor
18. črc 2019

@makiska1 Tak ted jsem nahodou narazila na tvou diskuzi vlastne s hodne podobnym tematem..A zjistila jsem, ze mame spolecne i ty predpokladane tydny tehotenstvi v te dobe 😀 Ja bych prave hrozne chtela jet, kdyz bude vse OK, naposled jsme byli u more pred 4 lety na svatebni ceste a vim, ze s mimcem se pak zas nejakou dobu nikam moc nedostaneme..A syn je vodni zivel🙂 Jen proste ty finance no.. Nejak se nemuzu nikde dopatrat toho, za kolik se da sehnat slusne Recko opravdu par dni pred odletem v zari.

magdanaty
19. črc 2019

V září to levnější bude, Bulharsko o dost..to možná seženeš i za pulku. Ale tam bývá už v září hnusně-leje. Takže určitě volit Řecko, ale spíš jiznejsi ostrovy. Kreta, Rhodos, tam bych se nebala.. ale zas ty ceny nepůjdou asi tak nízko. Co Turecko? tam je v září super a dá se sehnat většinou levněji než Řecko..

magdanaty
19. črc 2019

A jinak ceny lastu jsou hlavně podle poptávky. Když cestovkám něco zbyde co potřebuji prodat, tak samozřejmě snižují cenu, pokud jsou zájezdy vykoupeny dopredu A moc volných míst není, je o to zájem a pak není potřeba jít s cenou tak dolu;)

evca_w
autor
19. črc 2019

@magdanaty Dekuji🙂Kdyz ja se toho Turecka nejak bojim.Mozna jsem predpojata ale..Budu s malym ditetem a jeste ke vsemu tehotna, tak nejak mi ta Evropa zni trochu lip, co se tyce NEDEJBOZE pripadnych komplikaci, nemocnice atd. Treba se pletu?

evca_w
autor
19. črc 2019

@magdanaty Vim teda, ze Turecko je z casti taky Evropa, ale prece jen..Budu rada za zkusenosti🙂

dor
19. črc 2019

@evca_w Manžel mi na Turecko říká: Erdoganovi prdne v šišce, vyhlásí mimořádný stav, přestanou létat letadla a z Turecka se nedostaneme.

Takže tě úplně chápu.

magdanaty
19. črc 2019

@evca_w A bojíš se konkrétně čeho? Já třeba dovolenou vždy řešila s ohledem na dítě ve smyslu zdravotní péče kdyby něco, normální bezpečnosti na ulicích, hygieny. S malým dítětem bych rozhodně nejela do Egypta a Tuniska...ale Turecko mi přijde ok. Ale taky to je možná jen můj subjektivní názor🙂 do Turecka se s dětmi jezdí hodně, služby jsou na úrovni...třeba takové all inclusive v Turecku vs. Bulahrsku či Řecku je sakra rozdíl🙂

evca_w
autor
19. črc 2019

@magdanaty No jak jsem psala, asi nejvic pripadne zdravotnicke pece, kdyby byla potreba.Coz doufam nebude.A pak samozrejme ta hygiena, ale predpokladam, ze v tech lepsich hotelich to snad maji v poradku vsude..

magdanaty
19. črc 2019

@evca_w Turecko mi v tomto přišlo v pohodě...právě oproti Egyptu a Tunisku🙂 Je znát, že Turecko je v podstatě Evropa...

babanci
19. črc 2019

V září bych už do Bulharska neletěla. To už nebude nic moc počasí, V září létám vždycky na Krétu a tam je ještě nádherně. Ani jednou se mi nestalo, že by se mi tam nepovedlo počasí a to jsem vloni i předloni letěla až koncem září.

leneee
19. črc 2019

@babanci nevite nekdo zda Korfu nebo Zakynthos v zari take byva ok? Planujeme az druhou pulku zari,tak nevim zda nam uz treba v teto oblasti neproprsi...

berunka81
19. črc 2019

známí byli předloni v září na 14 dní v Bulharsku a nemohli si to vynachválit.

micha2105
19. črc 2019

Pokud koupíš zájezd den, dva dopředu a netrváš na žádném konkrétním ostrově, dá se sehnat na týden i za 6-7.000. Záleží také z jakého letiště, z Prahy je lastů celkem dost, takže se dá vždy něco sehnat.

blondynka400
19. črc 2019

@evca_w v úroveň zdravotnictví je za mne v Turecku lepší než v Řecku. To samé i úroveň hotelů je v Turecku o něco výše Řecko, za mne se není se čeho bát 🙂 A nebo proč nechcete třeba do Španělska? Nemyslím tedy sever, ale jih a nebo Baleáry.

@leneee za mne na tyto ostrovy v druhé půlce září určitě ne. Když Řecko v tomto čase, tak Kréta.

leneee
19. črc 2019

@blondynka400 diky - kvuli pocasi tedy uz na prd?

blondynka400
19. črc 2019

@leneee jojo, moře už je docela studené a počasí hodně nestále a bývá už chladno a deštivo. Jako může to vyjít, ale osobně bych neriskovala. Ještě třeba Rhodos, ten by asi taky mohl jít.

evca_w
autor
19. črc 2019

@micha2105 Dekuju, to by bylo super takovahle cena!

evca_w
autor
19. črc 2019

@babanci A kupujete tu Kretu jakoze na posledni chvili?Na kolik vas to vyjde tak,prosim?

evca_w
autor
19. črc 2019

@blondynka400 Diky!Spanelsko neznam, mela jsem za to, ze je celkem drahe, bohuzel opravdu dost resime financni stranku.Ale mrknu i tam, dekuju za tipy.

clo1
19. črc 2019

@evca_w jaký je váš finanční strop pro všechny 3 dohromady?

bayt
19. črc 2019

@evca_w My letíme teď v září do Turecka, je to asi na týden (12 nocí), all inclusive, a vycházelo to na cca 31 tis. na osobu. Odlet z Prahy. Ale popravdě už jsme měli potíž získat nějaký termín, teď už to bude asi vyprodané. Do toho hotelu jezdíme už x let celá naše rodina.

bayt
19. črc 2019

@blondynka400 Byli jsme v druhé půlce září na Santorini a měli jsme skvělé počasí...

evca_w
autor
19. črc 2019

@clo1 Jako radi bychom se vesli treba do 20 000 (dva dospeli a dite 2,5 roku).Nevim ale, zda je to realne.Samozrejme cim min tim lip, ale zase do dvou hvezdicek se svabama nechceme😀 Nicmene jsme pripraveni na zpusob koupeni zajezdu treba 3 dny dopredu.Tchyne mozna pojede, mozna nepojede, ta by si to hradila sama, asi by chtela svuj pokoj a tak.

evca_w
autor
19. črc 2019

@bayt Jasne, dekuju.Ceny soucasne znam, spis me zajima, za kolik se da sehnat slusny zajezd v zari kupovany opravdu hodne na posledni chvili..

blondynka400
19. črc 2019

@evca_w je maličko dražší ale dá se tam najít. Ale do 20 tis za 2+1 to asi nebude. Za mne jestli řešíte cenu, jeďte na začátku září do Bulharska, tam ten poměr cena/výkon bude nejlepší 🙂 Tam se do 20 vejdete v pohodě....
@bayt to je dobře, že počasí vyšlo. Ale ta stabilita tam už prostě není a já osobně bych to neriskovala, když se dá vybrat jistější destinace. Ale je to každého věc.