Lék bez receptu na oddálení menstruace, dá se sehnat?
potřebuji oddálit menstruaci a nechci jít k lékaři pro recept /je mi velmi nepříjemný/ tak by mě zajímalo zdali se dá sehnat nějaký lék bez receptu nemusí to být zrovna antikoncepce
Asi to není zrovna ideální dobrá rada, ale pokud bereš HA, kde jsou všechny tabletky stejné, tak by nemělo vadit, když prostě začneš užívat dál druhé platíčko a MS se pak nedostaví vůbec. 😉
Aha, tak ted mě došlo, že asi HA neužíváš 😀
Já si myslím, že doktora ani neuvídíš, recept ti dá sestra. To máš naivní představy o vytíženosti doktorů 🙂 🙂
pokud není žena půl roku vyšetřena,provádíme ultrazvuk a následně vydáme recept 🙂na vodu s citronem bych se nespoléhala
@kudlickovamichaelaa na vodu s citronem nespoléhám,byla jsem u gynekologa,byl tedy příjemný jak osina v z...... a dal mi Norethisteron,antikoncepci jsem odmítla,jsem už starší a zdá se mi zbytečný jít brát tři měsíce
@kudlickovamichaelaa Máš s vodou s citronem negativní zkušenost, nebo žádnou zkušenost? Protože mně funguje pokaždé. Ale chápu, že voda s citronem v gynekologické ordinaci nevydělává...
@puutalo ano zkušenost mám, a jaksi to nevyšlo 🙂

Voda s citronem zabírá bezpečně. Začni pít tak týden dopředu, denně cca 3 poloviny vymačkané v půl litru vody.