Plavky s plováky, udrží dítě? Nevadí plavky dětem?

dominikakeltnerova
25. črc 2015

holky máte někdo na děti plavky s plováky? přemyslím, že bych je koupila našla jsem je i za dobré peníze, ale zajímali by mě vaše zkušenosti? opravdu to dítě udrží? a nevadí jim to?

mercedesse
25. črc 2015

Zkušenosti mám ty nejlepší, malej v nich plaval sám v bazénu před druhým rokem a malá už je má od loňska taky. Je to skvělá pomůcka, že je třeba nemusíš v bazénu nonstop držet v rukách a krásně se naučí plavat. Koupila jsem bazarovky asi po 400,- a super.

jasmina35
25. črc 2015

Také právě googlim tyto plavky našla jsme ,tak by mohly plnit svuj účel jen ta barvička líbily by se ale růžový pro holčičku tak ještě budeme hledat

kocour1
26. črc 2015

Mám doma jak plavky s plováky, tak i neoprenovou vestičku...vzhledem k tomu, že máme bazén a koupeme se denně, tak jsme využily obojí. Dcera s tím začala sama plavat v roce a půl, díky těm plovákům se naučila bravurně ovládat své tělo ve vodě, držet rovnováhu, lehnout si na vodu na záda, bříško, zvednou nohy apod...rozhodně toho umí mnohem víc, než děti se standardními rukávky, či kruhem. Rozhodně doporučuji jednu z těchto variant. Plavky jsou pohodlnější, nedřou kolem průramku (nás tedy ani vesta, ale jiné děti občas ano), v dvou a půl letech si je dcera umí sama obléknout, narozdíl od zapnutí vesty...ale zase se hůře oblékají mokré, je to jak u blbých, pokud je dítě ve vodě jen chvíli. To je pak lepší vesta, která se pohodlněji svléká a obléká. A vesta je také dobrá v případě chladnější vody - díky neoprenu udrží tělo v teple. Plavky také podléhají více - máme je po jedné sezoně lehce jeté - vypadává latex (prostě to samé, co s plavkami)...vesta je odolnější. Jinak dcera se s tím naučila plavat cca za dva dny (byl jí rok a půl), z počátku jsem ji dala ještě rukávky, ty jsem pak sundala...je nutné, aby vyvíjela aktivitu sama, pokud se nehýbe, může se lehce ponořit (ne úplně samozřejmě)...rozhodně doporučuji zkusit si to před odjezdem na dovolenou a dát dítěti čas, jistit ho - aby se neleklo🙂. Jinak je to super a mladšímu synovi už nic jiného kupovat nebudu🙂. Jo a ty vesty mají také v tescu - my máme originál confidence a koukala jsem, že ty z tesca jsou skoro stejné a stojí nějaké 400Kč.

leikkka
27. črc 2015

my máme vestu a super 🙂

terezita
27. črc 2015

Musím juknout co to je 😊 já na starsi mela od sevylora vestu s rukavky v jednom a nic lepšího jsem zatím neviděla.

lesni_vila
11. srp 2015

Ahojky máme zkušenost jak s plováky v plavkách (tam mi vadilo, že se kluci nemohli položit - drží jen hlavu vzhůru) pořídili jsme tedy pás s rukávky a super.