Plážový stan - je tam stín i přes síťku?

yagga
1. čer 2019

Prosím jaký plážový stan pořídit? Mám obavu, že když bude mít po straně síťku nebude tam dostatek stínu. Pokud máte foto stanu z pláže bylo by to naprosto ideální. Zatím váhám mezi těmito dvěma https://www.lidl-shop.cz/CRIVIT-Samorozkladaci-...

verace81
1. čer 2019

Loni jsme měli podobný tomu oranžovému koupila jsem ho v penny ve výprodeji za 80Kč a byl super bohužel zůstal venku na dešti takže už je v popelnici protože se začal trhat, jinak byl v něm krásný chládek. Nebyl samorozkládací ale dávali se do něho tyče jako do stanu.

rajecka
1. čer 2019

Ten lidlacky je k nicemu, trochu do nej foukne a je po nem, navic se blbe sklada. Letos budeme kupovat v decathlonu, jsou sice drazsi, ale urcite kvalitnejsi a snad prezije par sezon.

mku
1. čer 2019

My mame teda ze sportissima ale urcite kup se sitkou, protoze bez te je v tom desne vedro. Bacha taky na to jak dobre se sklada, abyste s tim na plazi nebojovali. Jinak my ho pouzivali ne na plazi na primem slunci, to neslo, bylo v tom jak v peci, ale ve stinu pod stromama. Mela jsem v tom vsechny veci, takze to bylo zatizeny a nelitalo to nikde a maly v tom v pohode spal.

miba10
1. čer 2019

Máme z decathlonu a nemá chybu