Svatba na dovolené u moře. Na kolik cca vyjde (jen my a děti)?
Dobrý den, uvažuji o dovolené u moře kde bychom se chtěli rovnou oddat... Jen já přítel a děti...na kolik to cca vyjde... Chápu, že ceny se mohou hodně lísit... ne něco předřazeného... Chtěla bych hlavně hezkou pláž a forografa... Díky
@paturik to by se mi také moc líbilo 😍 také mě zajímá cena.. A hlavně jak se to zařizuje vůbec 🙄
@paturik ja mela svatbu na Seychellach, spojili jsme to i s dovolenou, byli jsme na 3 ostrovech 21 dni😉, pohadka. Cena odpovidala novemu autu stredni tridy, ale jen diky tomu, ze agentury se nestydi si na ubytovani, sluzby hodit 100% marzi. Takze ted, kdyz uz jezdime, tak za uplne jiny peniz.
Kamaradka se vdavala na Mauriciusi. Nic je to nestalo,je to v ramci rozvoje turistiky. Takze jen letenky a ubytovani.
My měli na Krétě...ubytko na 7noci, pronájem 2aut na 8dnu, hostina, dort, poplatky za obřad, kytice, výzdoba, kapela atd...Bylo nás 6 dospělých a dvě deti.To vše za 2100 E ;)
Brali jsme se na Mauriciu, v 5* resortu, ve dvou. Pobyt (9 noci), svatba, letenky, utrata tam, dohromady cca 180 tisíc. Plus fotograf si vzal 300 euro, máme i video na Blue-ray. Ale to je cena za foto+video pro většinu nereálná, na fotkách tam těžce rýžujou a navíc ty od “doporučených” fotografů jsou všechny na jedno kopyto. My chtěli něco jiného, tak mi sehnala sestřenka od kolegy, který je z Maur. Plus samozřejmě šaty, boty, prstýnky. To už je ale hodně individuální. Na Maurúčtu záleží jaký resort člověk zvolí, dá se to určite i levněji. Ale my chtěli především krásnou dovolenou, tak jsme volili luxusní hotel. Letenky s pojištěním vyšly 52k (Emirates). Jinak Maur je nádherný, pro svatbu jak dělaný, obřad je úředně platný a líbí se mi, ze už to není jako kdysi a svatba je každý den jen jedna👍
My měli na Rhodosu, vše až na obřad jsme si zařizovali sami, tzn. letenky, ubytko, fotograf, kameraman, kytky, hostina, atd. 10 dní na Rhodosu, 6 dní na Santorini. Myslím, že nějaká minimalistická svatba v rámci zájezdu se vším všudy klapne klidně do 60k.
Pro kolik lidí je reálná taková to svatba?
@michelando pro hodně. Třeba v době, kdy jsme my plánovali svatbu bylo ve skupině Svatby v zahraničí na Beremese dalších minimálně 10 párů. A když se mkrnes třeba na stránky agentury Blue Marlin, která takové svatby zajištuje, tak tam najdeš mraky lidí, kteří se brali někde v exotice. Mnozí tam vyvezli i širší rodinu😉
@zuzineckah Tak to bych nečekal, pro mě je to hodně překvapivé. Ale dnešní doba prostě tyhle věci hold umí dovolit. Tak to je super..

@paturik brali jsme se na Zakynthosu a vešli jsme se do 100 tisíc. Týdenní dovolená, zajištění svatby, následná oslava v ČR, veškeré poplatky, oznámení, fotograf, šaty atd. My teda v tu dobu ještě neměli děti. Nicméně svatbu jako takovou bych neměnila, nádherný a pohodový den, bez starostí.