Ubytování mezi Bešeňovou a Tatralandií, nebo Veľký Meder?

myska25
9. kvě 2014

Přemýšlíme o dovoleny na Slovensku, mame skoro 4 letého syna a 4 měsíční holčičku, poradce nějaké pěkně ubytování v těchto oblastech, cenové přijatelne, vhodné pro děti a kdyby bylo u toho dětské hřiště a nebo i bazén tak ještě lepší. 🙂

veroniquecz
10. kvě 2014

Já mám zkušenost jen s mederem a mohu doporučit, sama jsem tam jezdila uz jako mimino. 🙂

raniha
10. kvě 2014

Já za sebe můžu doporučit Koliba Greta (Liptovská Silnica), je to 10min autem od tatralandie. Ubytování nejvíc super...buď bydlíš v hlavní budově a nebo v takových "chatkách" kde se vejdou 4 rodiny. Každá ubytovací jednotka má vlastní sociály a kuchyňku. Je tam pikniková louka, velký venkovní gril kde se pořádají v létě akce, hřiště pro děti s prolízačky, houpačky, pískoviště..výřivka, pohádkový les. Je to hned u jezera takže se dá v létě v něm koupat, lodičky. Kousek od tuď (5min chůze) je jezdecký klub a dá se tam domluvit svezení na koníku (domluví přímo personál). Koukni na jejich stránky. Mě se líbilo že všude to bylo kousek a taky ta příroda tam a klid.

myska25
autor
14. kvě 2014

@veroniquecz nemohla bys mi doporučit přímo nějaké pěkné ubytování a nebo přímo v areálu?

veroniquecz
15. kvě 2014

@myska25
My tam jezdili vždycky do ubytování do soukromí, takže vždycky jinde, ale nejsme nároční, někomu se by to třeba nevyhovovalo. Jinak hotely na kolonádě i v arealu mi přijdou drahé :( je to teda už dva roky co jsme tam byli, tak nevím, jak jsou tam teď ceny, my v tom soukromí spávali za cca. 9-12€ na noc. Známi byli ale teď a krásný ubytko, tak bych se zeptala na kontakt a večer napsala.