icon

Ošetrovačka. Jak to bude, když bude škola jen 3 dny v týdnu?

zutinka
4. kvě 2020

Zdravím,tak mě napadlo.Jak to bude s osetrovackou,když skola bude pro první stupeň 3dny v týdnu jen otevřená?

martisek11
4. kvě 2020

@zutinka pokud dáte dítě, podle mne ošetřovné vám končí

zutinka
autor
Autor odpověď smazal
mikiva
4. kvě 2020

@zutinka Resim podobnou situaci, ale se skolkou. Otevrou, ale jen na na dva dny v tydnu. Taky zjistuju, jestli na ty zbyle dny muzu mit ocr. Na socialce nevedi, tak uz jedine volat na MPSV - budu zkouset, az budu mit cas viset hodini ma vyzvanejocom telefonu 😉 Pokud neco zjistis, budu rada, kdyz se podelis.

zutinka
autor
5. kvě 2020

@mikiva Ahoj,tohle jsem dnes našla na netu.Nevim zda ti to pomůže.A ty víš něco?

mikiva
5. kvě 2020

@zutinka Zatim nic. Ale zitra ma socialka uredni den - polozim si telefon na stul, dam na hlasito a necham to vytacet... Nejspis stihnu uvarit obed, nez to nekdo zvedne 😉 ale mam v umyslu se dovolat. Dam vedet.

zutinka
autor
6. kvě 2020

@mikiva hodně štěstí!

mikiva
6. kvě 2020

@zutinka Tak 40 minut telefon vyzvanel a zadal me o trpelivost, ale pak to nejaka pani zvedla. Pry kdyz skolka nektere dny provoz zajistit nemuze, mam narok na osetrovacku. Mam si to jen zaznamenat do toho Vykazu pece. Mozna si pro sichr necham od skolky separatne potvrdit, ze v provozu jsou ty a ty dny, zbytek zavreno - kdyby se to hodilo.