Hledám extrovertní bohyni uprostřed introvertní extáze
Hyména je bohyní sexuální čistoty a současně ztělesněním protikladů. Své výlety na zem, při kterých propaguje nedotčenost, podniká v dokonalém utajení, přestrojena k nerozeznání od reálné ženy. Vybírá si osoby hubené až střední postavy různé výšky a barvy vlasů, svým vzhledem průměrné až hezké. S cigaretou v ruce či v doprovodu psa ji nepotkáte; to tam nahoře opravdu neznají.
Navenek vůbec neprojevuje zájem o opačné pohlaví, ale přitom vnitřně tolik touží po obdivu ze strany muže. Ve společnosti působí spíše dojmem introverta, avšak najde-li spřízněnou duši, stává se velmi otevřenou. V žádném případě nechce ztratit svou nevinnost, ovšem tak ráda by byla s něžností rozmazlována. Ačkoliv je stydlivá, před tím, komu věří, by se nebála dokonce ani nezahalenosti. Vždyť jejím cílem je utužovat pokleslé mravy na straně druhé, ale přitom na té druhé neskrývat půvab ženských křivek. Je bytostí, kde se v jednom těle snoubí zdánlivě se vylučující protiklady v podobě nevídané čistoty a nespoutané vášně. Zná své hranice, ale ráda se pohybuje „na hraně hříchu“. A pokud by jí někdo chtěl byť sebeméně ublížit, pak zmizí a už ji nikdy neuvidí.
Tak rád bych si získal její přízeň, ale nevím, kde či jak ji hledat. Nehodlám slyšet rady, abych začal změnou sám u sebe apod., ježto reprezentuji vzácný kousek v rámci lidské biodiverzity.
A kdyby sem snad zabloudila samotná bohyně a zaujal jsem ji, může se mi ozvat na e-mail, který je stejný jako moje přezdívka; schránku mám na Seznamu (antispamová ochrana a prvotní test inteligence).
Panorama89
P. S.: Nejblíže bohům se člověk ocitá vysoko v horách; odtamtud snad mohou slyšet nejlépe tajná lidská přání a modlitby. A též bohové to sem k nám mají nejblíže. Jenže ve kterém horstvu Tě coby reprezentant introvertní části lidstva potkat, jak Tě rozpoznat a oslovit? Musela by ses s lehkostí své nevinnosti snášet z výšin, zatímco já bych krok za krokem pomalu stoupal vzhůru. Musela bys v mé blízkosti zakopnout tak, abych Tě stihl chytit do náruče. A říci Ti, že bych Tvou vznešenost rád podržel i příště, aby nikdy nespadla na zem.
Tady je to samá matka, tak těch panen tu asi moc nebude.
Říkat mi taková slova, bojím se o sebe a zdrhám. Jsem na jiné vlně a neznám nikoho, komu by takový slovník lichotil.
Přeji hodně úspěchů v hledání, vzácný kousku.
Říkat mi taková slova, bojím se o sebe a zdrhám. Jsem na jiné vlně a neznám nikoho, komu by takový slovník lichotil.
@kakba Ano, v tom je výhoda textu: Nemusíme se ani setkat a už víme, že bychom si neměli co říci.
Tl;dr: chce š.kat maldé holky při vysokohorské turistice.
@la_amanita Kam se poděla Tvá bystrost (a těch, co Ti dávají bezmyšlenkovitě palec nahoru), když píšeš takové bludy. 🙂) Já Ti dávám palec nahoru za to, že umíš číst; ale už neumíš číst s porozuměním, a to ani v mateřském jazyce! Nebo jsi snad cizinka?
@la_amanita Kam se poděla Tvá bystrost (a těch, co Ti dávají bezmyšlenkovitě palec nahoru), když píšeš takové bludy. 🙂) Já Ti dávám palec nahoru za to, že umíš číst; ale už neumíš číst s porozuměním, a to ani v mateřském jazyce! Nebo jsi snad cizinka?
@panorama89 Jako miluji češtinu...dokonce i tu kudrnatou, když se najde vhodný autor i čtenář, ale tvůj text je pro mě absolutně nepochopitelný.
Reprezentuješ vzácný kousek v rámci lidské biodiverzity... ? Chci tě upozornit, že vzácný je každý, protože je jedinečný... nikdo není víc nebo méně vzácný...
My tady jsme babinec, trochu slípkárna ve vší úctě ke všem uživatelkám, dcery, matky, těhotné, snachy, tchýně, babičky, tatínci, dědové, blázni.. umělci.
Ale ať koukám jak koukám, žádnou chiméru....ups hyménu - jsem tu za 18 let nepotkala.
Já ti fandím, hledej, nacházej, po čem toužíš, ale Modrý koník je už "značka"....
Je mi líto, už jsem zadaná😆.
Prostě chceš sexy kobru, co na venek bude slušňák a doma to s tebou roztočí.
Dívej, jedna věta, stejný význam 🙂
Prostě chceš sexy kobru, co na venek bude slušňák a doma to s tebou roztočí.
Dívej, jedna věta, stejný význam 🙂
@uzivatelkapetra Ještě bych dodala, že ona kobra musí zvládnout neuvěřitelný příval mnohdy nesouvislých slov bez toho, aby jí rupla hlava ve švech.

Tl;dr: chce š.kat maldé holky při vysokohorské turistice.