Jak se nezbláznit s dvojčaty?
Máte také dvojčátka? Moje holky mají 9 měsíců a někdy je to fakt hodně náročné. Myslím, že to tak nějak zvládáme, že jsou holčičky snad i spokojené emoticon ale za to rodiče mají občas na mále.......jak to máte vy? jste v pohodě?
@valkat děkuji za povzbuzení, ono už teď je to lepší než na tom začátku....ale pořád se hrozím jak si říkám až budou chodit, že doufám, že aspoň poběží jedním směrem 🙂 nebo jak se budou chtít zvedat o skříně, šuflata atd....je to mazec no, když má člověk děti postupně tak aspoň už má s prvním zkušenost....takhle máte dvě naráz a jsou to naše první miminka tak je to opravdu mazec. ale zase si nemusíme vším procházet dvakrát, všechno od začátku.....a taky si užíváme obě miminka jakoby byly naše první 🙂 je to sradna je pozorovat jak si vytahují dudle, jak se tahají za nohy a smějí se na sebe to je opravdu super a říkám si, že bych fakt neměnila a jaké to máme štěstí 🙂
Moje rada nebo spíš postřeh zní. Najít si stejně "postiženou" maminu. Nikdo tě tolik nepochopí jako mamina s dvojčaty. Při procházkách nebo výletech do různých heren si vzájemně postěžujete, čas uběhne rychleji a nakonec zjistíš že jsou šikovní, občas prudí jako děti sousedky 😉
Ahoj. Já mám právě 2letá dvojčata a je mi úplně jasný, na co se ptáš 🙂 Fakt nevím, já se totiž už brzy asi opravdu zblázním... Někdy kolem roku jsem si myslela, že už je to OK, že to nejnáročnější už mám za sebou... Tak to jsem se teda spletla 🙂
Cítím s vámi, bude líp 🙂 Vydržte, našim dvojčatům (jednovaječné holky) je teď 6 let a jsou úplně skvělé. Jasně že se hádají nebo pošťuchují, ale věřte, že vám svou dvojitou láskou a srandičkama oplatí všechnu dřinu co jste museli vydržet 🙂
Ahoj, to jsme na tom podobně. Holkám bude za týden 8 měsíců a nějak si usmyslely, že se jim večer nechce chodit spát v 19:00, ale usínají od sedmi do desíti. My nemáme nic hotovýho, jsme unavení a trochu i rozmrzelí. Jenže přes den se na nás ty malý potvůrky smějou a šklebí a to se jim všechno zlobení hned vymaže 🙂
@michaal to máme stejný jak je teď dýl světlo tak usínají později. Blbý je to že jedna by mě nechala občas spat do 8 h ale druha se zrovna vzbudí v 5 h a naopak. Je fakt svátek když se člověk slušně prospí ale myslím že je to i s 1. Ale přes den je s nima už fakt srandy: jak si spolu hrají a smějí se na sebe....berou si dudlíky z pusy :D
😀 Nebyla jsi u nás doma? S tím vstáváním je to přesně. Ještě před týdnem to bylo v půl 3./4., teď je to naštěstí v 5. Ale k čemu to je, když se do postele dostanu kolem 23:00? A naše holky si ty dudle kradly hned, jak uměly otevřít a zavřít dlaň. Teď si pro změnu kradou hračky a u toho je taky řev 😖 Nerostou tvým holkám taky zuby? Jedna má 4. druhý roste 3. ☹ ... Tímhle tempem se do jejich roka nevyspíme... Ale snažíme si je co nejvíc užívat, malinký jsou jen jednou 🙂
ahojky mam tiez dvojcatka a 6 letyho kluka a unas to funguje ako u vedsiny z vas cez den sa do da zvladnut aj ked niekedy uz padame na hubu ale maku 9 mes tak uz je snima aj sranda su to smejkovia noc ta je horsia usinaJI V 8 A PAK UZ LEN CAKAME KTO Z NICH VSTANE A BUDE SA CHCIET HRAT OBCAS SU CHCU OBA DVA HRAT PODOTYKAM ZE V NOCI😲

Ahoj,....mám páreček 3 roky a čtvrt a ted už je to uplná pohoda......takže vydržet,oni ti to oplatí velkou láskou.....