icon

Kde najít dětského a dospělého zubaře?

hanca777
23. bře 2025

Ahoj holky, nevíte někdo o dětském zubaři který přijmá , a sháním i pro sebe. 🙈 zatím nic . .

pampeliska1313
23. bře 2025

A kde? My jezdíme na soukromou dental clinic na Bulovce. Syn i ja a jsme spoko. Ceny nejsou přemrštěný na Prahu, ale člověk tam něco nechá a zubařka moc fajn (a to říkám jako někdo kdo brečí doteď.🙂) a berou ještě

hanca777
autor
23. bře 2025

@pampeliska1313 Jihočeský kraj ( České Budějovice a okolí) Praha je trochu z ruky i když asi dojde na to, že přeci jen budeme muset někam dojíždět.

dominika963852
23. bře 2025

Já teď nově chodím k paní doktorce Tondrové v ČB,ale naposledy jsem sestru slyšela říkat, že neberou, ale že to mají průběžně zkoušet.
Jinak na trhání mě poslala do Prachatic a tam byl přístup taky super, takže to zkusit i tam třeba .

squezy
23. bře 2025

@hanca777 nejsem si jistá,jestli je to zde,ale nekdo nedavno psal, že nabira na Temeline. https://senovaznadental.cz/
Zkuste si cinknout,nebo napsat.

danca9257
23. bře 2025

@hanca777 zkuste Kaplici poliklina ,,zubař Páťal. Teď jsme se tam všichni u něj registrovali a bere děti od 3 let.

colik
23. bře 2025

V Písku se otevře 5 zubních ordinací. Každá přijme 1 500 pacientů. Od dubna příštího roku se v Nemocnici Písek otevře pět zubních ordinací a dvě pracoviště dentální hygieny. Zubní péči v nich zajistí soukromý poskytovatel. Podmínkou spolupráce jsou smlouvy se zdravotními pojišťovnami.