Kdo nahradil doktora Bartáka na Proseku? Jaká je vaše zkušenost?
Ahoj, chodím MUDr Bartákovi na Proseku. Z webových stránek jsem se dozvěděla, že minulý rok zemřel a místo něj se tam teď točí 4 doktoři. Upřímně jsem z toho dost překvapená. Kdo tam chodí, jak jste spokojené se současnými lékaři?
@jika10 A ví se, co se mu stalo? Mně se právě nelíbí, že se tam teď točí 4 doktoři 😐 na jednoho jsou docela negativní recenze a na ostatní jsem zase nic nenašla 🙈
@verisek001 Já to vím, protože jsem se sestřičkou Monikou prokecala a probrečela více než hodinu, ale nechci to tady šířit
@verisek001 Tak se objednávej vždy k jednomu lékaři.
Neee, já to nevím. To mě mrzí. Byl skvělej, máme díky němu obě děti. Měla jsem tam být před Vánoci, tak jsem se chtěla objednat teď v lednu...
Dobry den. Copak se stalo panu doktorovi? Je to k neuvereni ☹ diky nemu mame 2 zdrave deti. Pana Bartaka nikdo nenahradi . Moc mi pomohl.
@zoyee dobry den. Uz jste tam ted byla? Jak to tam s nimi vypada. Dekuji Hanka
@belohlavkovah nebyla, jsem sledovaná u Apolinare, tak jsem řešila, jestli by nestačilo chodit jenom tam. Teď čekám MS a pak se objednám.
@zoyee ja uz ani nevidela v seznamu personalu úžasnou sestricku Moncu ☹
@belohlavkovah No to mi neříkej že by sestřička MOnika odešla. Ta byla duší té ordinace a kvůli ní jsem si řekla, že tam budu i nadále chodit, i když už tam pan doktro není. Ale jestli tam není sestřička Monika, tak tím to už pro mě ztrácí smysl. Už si nebude s kým pokecat při čekání
@jika10 jedna pani v jine diskuzi mi to potvrdila, ze uz tam pani Monika neni. Byla uzasna. Ja uz jsem se k ni nedovolala minuly tyden a skoncila jsem na Bulovce s problemy. Byla dusi ordinace. Budou mi chybet oba dva. Tim to pro me nema smysl tam dojizdet a musim prejit ☹
@belohlavkovah Aha, tak děkuji za zprávu. V tomto případě to pro mě už také ztrácí smysl a budu se muset porozhlédnout někde jinde. Škoda, po 13 letech
@jika10 take me to mrzi. Monca byla uzasna. Mrzi me, ze uz jsem se s ni nerozloucila. S ni obe tehotenstvi byla bezstresova. Chodila jsem tam hrozne rada...
@verisek001 https://magazinantilopa.cz/ve-svych-38-letech-s... přečti si článek...tam najdeš odpověď co se stalo...
@infernal dekuju za clanek ....
@belohlavkovah tak jsem tam byla, u Dr. Drbohlava, shodou okolností mě 2020 stimuloval před ivf v iscare. A je fajn, nová sestřička vypadá celkem sympaticky. Je to sice přes celou Prahu, ale já tam 1x ročně na prevenci zajedu. Poptavala jsem se v okolí a nové pacientky nikdo nebere.
@belohlavkovah není zač...je hrozné, že spáchal sebevraždu, že byl tak nešťastný jak píše jeho pacientka...
@infernal ja vubec nemuzu pochopit, ze byl tak nestastny. Nedal na sobe nikdy nic znat ☹ rozdaval pacientkam pohodu a radost. Asi nevite, jakym zpusobem? Furt tomu nemuzu uverit ☹
@zoyee ja jsem se ted prihlasila do Iscaru. K doktoru Jandejskovi. Operovali me tam v roce 2016, ale ještě byli v tom zamecku v Hloubetine. Tohle je na me obri a Moncu a pana Bartaka nikdo nenahradi uz ☹
@belohlavkovah byl to úžasný člověk a budeme na něj vzpomínat jen v tom nejlepším jak můžeme ❤️ svoji práci miloval a dělal ji srdcem❤️ takových lékařů už moc není a on byl výjimečný
Holky, pro mě to byla neskutečná zpráva hned od srpna, co jsem se to dozvěděla. Byla to hrozná rána, lepšího lékaře jsem také neznala, dokázal ve všem poradit, bral věci s nadhledem, k němu jsem se vždycky těšila. Také vím, co přesně se stalo, hrůza ☹ Byla jsem v středu a sestřička místo Monči mi přijde taková nic moc, jen pozdravila a zeptala se na jméno. Čekala jsem asi hodinu a něco, to také nebývalo zvykem a z pana doktora Drbohlava docela zklamání, moc nemluvil, byl takový zmatený a říkala jsem mu, že mám díky Sašovi dvě děti, ptal se na porody, tak říkám, že jsme rodila normálně bez nástřihu, šití a on na mě, tak to asi byly velké břišní operace.....Pak na utz mi říká, podíváme se jestli se vám něco neděje s vnitřnostmi. Za mě velké zklamání. Saša tam tomu dodával jiskru, každou pacientku rozesmál, nikoho nestresoval...Díky němu jsem měla obě těhu v pohodě...Člověk se za ním těšil vždycky. 'Docela mě zarazilo, že na vstupu do ordinace je pořád Alexandr Barták, že by čest památce? Asi tam jednou za rok zajdu, ale ....
@anamor83 vy mi mluvite z duse. Ja presla do Iscaru a jsem nestastna. Jsem hodne bojacny clovek z doktoru a on me umel uklidnit. Nic nebylo problem. Mam ted velke problemy s delohou a verim, ze on by mi umel pomoci. Jsem v situaci, kdy musim zase hledat jineho gynekologa. Asi byste mi nemohla do zprávy napsat, co se stalo? Sestricka Monca byla jedinecna a na takovou uz asi nikdy nenarazim ☹
@anamor83 No tak já když tam šla a musela čekat, tak sestiřčka Monča vždycky s člověkem pokecala a hned se čekalo lépe. Je to strašná škoda. Jak Saša tak Monča byli duší té ordinace. Teď je to takové nemastné neslané. Jiného dr sehnat nemohu, takže 1x za rok to hold budu muset přežít
@belohlavkovah Myslím, že jakým způsobem to udělal, že rodina na veřejnost nepustí,ze začátku se ani nevědělo, že to byla sebevražda,mluvilo se o mozkové příhodě, ale vždy se pravda dostane ven.Vzpomínejme na něj s tím nejlepším, protože on byl ❤️
@anamor83 moc dekuji. Clanek jsem cetla, ale spis me zajimalo jakym zpusobem to mohl udelat. Nikdy by me nenapadlo, ze ma nejake problemy. Rozdaval klid a pohodu. Hrozne moc mi chybi. Presla jsem na jednu nejmenovanou soukromou kliniku a je to strasne. Tak hledam dale...
@infernal moc dekuji za zpravicku. Vzpominam na nej kazdy den. Moc mi pomohl a ted bych od nej taky potrebovala pomoc. Byl ten nej ❤️
Píšu aktuální info z ordinace...byla jsem tam včera na preventivní prohlídce. Nová sestřička je moc milá a empatická, ale také i dost komunikativní, pokud máte zájem. Na prohlídce jsem byla u MUDr. Uvírové a ta je taky moc milá, pečlivá, vše vysvětlí. Řekla bych, že zvýšili cenu za prohlídku, ta je teď 790 Kč. Dalších změn jsem si moc nevšimla, možná bude problém to střídání lékařů, ale pokud tam jde člověk jednou za rok, tak to nemusí řešit.
Nevíte někdo, kde skončila sestřička Monika?
Hezký den všem.

Ahoj, byla jsem z toho v září dost v p.deli když jsem to zjistila. Byl to super chlap a hlavně fešák 😉 Se sestřičkou Monikou, když jsem tam byla jsme si krapet pobrečeli. Já tam chodím 13 let, chodila jsem k němu ještě v době kdy byli ve Vysočanech. Díky němu máme 2 děti. Super bylo, žo to bylo takové domácké a hlavně pan doktor prostě o každé pacientce věděl co a jak a vždycky jsme pokecali. No teď je to takové nemastné neslané. Byla jsem tam na preventivce a dr ani necekl, krom dobrý den, kdy byla MS a dotaz zda nějaké problémy a pak nashledanou. Ale kvůli sestřičce Monice tam budu chodit, ona je taková dobrá duše té ordinace