Maminky, prosím, znáte někdo MUDr. Jitku Štolbovou?

teraolli
23. črc 2015

Budeme se výhledově stěhovat na Prahu - východ a budu potřebovat pro mojí dceru nového pediatra. Paní doktorka je nejblíž, tak bych potřebovala nějaké reference.
Děkuji všem za informace 🙂.

delfilucka
23. črc 2015

Ahoj, já k ní chodím se synem (ale až od cca jeho 4 let, protože původní doktorka z prahy mi odešla do důchodu a tato byla nejblíže). Co konkrétně by jsi potřebovala vědět? Otázku typu "zda je dobrá" ti nezodpovím, protože pod pojmem "dobrá" se každá asi představíme něco jinýho....

teraolli
autor
23. črc 2015

@delfilucka Jé, super 🙂. Ráda bych věděla jak se chová k dětem, případně k maminkám, jak je mluvná, ochotná vysvětlovat, jaký má přístup k očkování a nadstandartnímu očkování, jestli poskytuje službu na telefonu, případně jestli jí můžu navštívit ve všech jejích ordinacích v případě akutního problému. Ve Stránčicích je jen jednou za týden :(. A co její sestřička? Děkuji moc za všechny informace 🙂.

apollonka
23. črc 2015

Ahoj,ja chodila k jmenované.u třetího dítěte jsem přešla..proc atd nebudu rozebírat,ale dr Vojtova v Ricanech je moc super.

teraolli
autor
23. črc 2015

@apollonka Děkuji za tip 🙂.

apollonka
24. črc 2015

@teraolli není zač..s pani dr Stolbovou jsem byla spokojena asi před 8 mi roky tak rok..dva..pak už moc ne..přešla jsem k dr Vojtove a fakt je parádní,vyhledej si na znamylekar.cz recenze 🙂

delfilucka
29. črc 2015

@teraolli zhodnotila bych to podobně jako @apollonka , k maminkám je vstřícná ( i sestra je v pohodě) nic moc nehrotí (jako jestli už umí to a to apod.). Řekla bych, že ani to očkování nehrotí, resp. pokud řekneš, že je malá nemocná, nebo má rýmu tak se v pohodě domluví odklad. Dokonce mi u 5letý prohlídky syna sama navrhla, že je drobnej a že očkovat zatím nebudem. Co se týká malých miminek a očkování - to nevím, přešla jsem k ní, když bylo synovi 3,5 a s nejmladší k ní nechodím, protože mi jí nechtěla vzít po domporodu. Službu na telefonu neposkytuje, resp. v ordinačních hodinách jí můžeš zavolat do ordinace (jedno kam) a přijít za ní můžeš taky do jakýkoliv ordinace, akorát tam nebude mít složku dítěte, ale to je při akutních problémech jedno že... Jinak obecně je to takový standard , ani dobrý ani špatný. Pro první dítě bych ale moc nedoporučovala.

teraolli
autor
29. črc 2015

@delfilucka Moc děkuji za odpověď.