Pediatr a praktický lékař, Kbely - Praha 9

michaeeeela
13. bře 2016

Ahoj maminky, pristehovali jsme se do Kbel a hledam zde dobrou detskou lekarku pro syna a take praktika pro mne a manzela. Mate nejake zkusenosti? O pediatricce Jane Vackove jsem nasla jen jednu recenzi a to negativni. 😒 Predem moc dekuji za jakykoliv prispevek. 🙂

lenkas1982
20. bře 2016

Ahoj, chodíme k Vackové s 4 měsíční dcerou a spíš nedoporučuju. Ordinace jede v dost zvláštním režimu, MUDr. Vacková tam věčně není, před Vánoci byla min. několik týdnů nemocná a teď tam zase už několik týdnů není. Zastupuje ji tam paní doktorka Benediktová v důchodovém věku. Nejsem tam z toho dvakrát nadšená, ale zatím se mi nepodařilo najít, kde by nás jinde vzali.

michaeeeela
autor
21. bře 2016

Ahoj, ja jsem dnes volala do ordinace pani doktorce Slamove ve Vinori, ta by nas vzala, ale at pry pocitam s tim, ze kdyz jsou treba chripkove epidemie, tak se tam dlouho ceka, protoze maji hodne deti. A nemocne deti jsou jen dopoledne, protoze cele odpoledne jsou poradny pro zvane deti. Zkusim asi pani doktorku Randovou take ve Vinori, ta ma deti mene, ale je pry take dobra. Je tam teprve cca 3 roky.