icon

Pediatři na Jižním městě. Poraďte

babara
20. únor 2008

Ahoj maminy, poradily byste mi nejakeho dobreho pediatra na Praze 4? Bydlim v blizkosti metra Haje. Mockrat dekuju

jahoda1975
20. únor 2008

Ahoj Báro, taky bydlím blízko metra Háje a s naši pediatričkou jsem strašně moc spokojená. Je to starší doktorka, ale moc milá a nikdy mi u kluků nic nezanedbala, právě naopak. Nezažila jsem tam nikdy velkou frontu, většinou jsme první nebo druhý na řadě, ale nevím jak je to v poradně s miminkama, to je tam možná větší šrumec. Ale opravdu jsem s ní maximálně spokojená. Je hned u kina Galaxie - ulice A. Drabíkové - Mudr. Zikmundová a tel. je 272 91 73 84. Po, Ut, Čt je tam dopol., St. a Pá odpoledne. Zkus jí zavolat a domluvit se s ní třeba na osobní schůzce nebo jen telefonicky a uvidíš jak na tebe bude působit. Měla jsem ji taky na doporučení maminek. Zatím ahojky

babara
autor
20. únor 2008

Jeee, Jahudko, moc dekuji, na tydle adrese jsem nasla asi 4 jiny doktorky. Kdyz tahle neni na internetu, tak tam mozna nebude tolik mamin, zkusim to, dekuju!
Tak ty jsi taky odtud, to je dobry, tak jestli se nepotkame v Krci, tak treba s kocarkem 🙂

jahoda1975
20. únor 2008

Zkus jí Báro, na každého může působit jinak, je to hodně individuelní, ale třeba budeš spokojená. Je pravda, že na netu není, myslím, že i tak má dost velkou klientelu, ale pro mně osobně je strašně příjemný, že nejsi v narvaný čekárně plný nemocných dětí a to se mi tam opravdu nestalo. Snad jednou tam bylo víc maminek, ale jinak si opravdu nevzpomínám.
A s kočárkem se s tebou potkám moc ráda 🙂 Zatím ahojky a určitě dej vědět jak jsi dopadla v pátek na kontrole 😉

babara
autor
22. únor 2008

Tak jsem se u pani doktorky predbezne objednala, po telefonu byla opravdu velice mila. Rano jsem tam nakoukla, mela jeste zavreno, ale ani v jinych ordinacich nebylo snad zivacka..
Jinak jsem uz psala do tema Krc - mimi je hlavou dolu 😵, Ty dej taky vedet jak se Vam dari. Hezky vikend Jahudko a diky za vsechny rady

jahoda1975
27. únor 2008

Ahoj Barčo, právě jsem se vrátila z poradny, můj příspěvek dění je tedy na tématu Krč 🙂 , tak tam mrkni.

Jinak jsem moc ráda, že na tebe dr. působila dobře, myslím, že budeš spokojená, je opravdu moc milá. A Baru, ještě jednou gratuluju, že máš mimíska hlavičkou dolu, vidíš obě jsme se tolik bály, že budeme rodit císařem nebo KP a je to v suchu, já mám ale opět obříka, takže si to asi pěkně užiju, ale to se nedá nic dělat, Kubíka snad nepřesáhneme, takže když budeme do 5-ti kilčo bude to dobrý. Určitě se pak ozvu, drž nám palečky 🙂

Ahojky a opatrujte se 🙂

moncicak77
3. bře 2008

Ahojky,jen jsem zaregistrovala ocima toto tema a koukam,ze jste z Haju,ja taky,mame tu i tema na regionech TEHULKY Z PRAHY 4,schazime se,nechcete se nekdy pridat? Jinak ja chodim s malym na polikliniku Litochleby a tam je tez vyborna doktorka,jsem s ni velice spokojena

babara
autor
3. bře 2008

Monci, diky, ja tam mrknu