Je práce v callcentru vhodná na zkrácený úvazek?
Ahoj
Máte někdo zkušenosti z callcentra jako telefonní operátorka nebo s praci ohledně volání?
Tuto práci jsem nedělala ale uvažuji o ní formou brigády na zkrácený úvazek.
Je reálné za směnu 4-6 hodin obvolat cca 100 lidí?
Vím že záleží na typu práce, co konkrétně se nabízí, kam se volá atd.
Zajímá mě jak to funguje v reálu. Díky
Dělala jsem v call centru, který nabízel T-mobile a Vodafone. Vydržela jsem to asi měsíc a pak to vzdala. Nejsem ten typ člověka, co se snaží zmanipulovat někoho do změny tarifu apod. A už tehdy si mě vyslechlo jen pár navolaných lidí a smlouvy jsem uzavřela max 3 týdně. V dnešní době je to ještě těžší
@anonym_autor mas minimální hodinovou mzdu a výše odměny závisí jen na úspěšném uzavření obchodů. Tlak jak prase. Většina lidí uteče po první výplatě. Tohle neni normální práce, to už je lepší jít za kasu.
Co spis nejaky callcentrum typu infolinka vzp, kam lidi volaj sami, když neco potrebujou? Taky ti asi obcas nekdo vynada, ale aspon nemusis nikomu nic vnucovat...
Přesně tak, pasivní callcentrum ještě jde, dělala jsem za studií u T-mobile, ale jen příchozí hovory a to celkem šlo, stejně ve většině případů řešíš nedostatek kreditu a nezaplacené faktury... Průměrná životnost operátorů tak roky.
@anonym_autor Dělala jsem v callcentru u jedné banky půl roku než jsem otěhotněla a rok jsem dělala infolince v jiné firmě. O tom o čem píšeš bude nejspíš aktivní telemarketing. Tady záleží jestli budeš mít fixní plat+ peníze za ziskané klienty/produkty a nebo jen za získane klienty/produkty. Za 4-6 hodin je realné obvolat 100 lidi , ale musíš být hodně aktivni. Tahle práce je docela naročná na psychiku ale i hodně o výrečnosti a "talentu" lidi přesvědčit o tom, že ten produkt potřebuji.

Toto je mezi lidmi tak nepopularni, ze stihnes zavolat i vice lidem, protoze vsichni ti to polozi.