Dárek k 5. narozeninám pro chlapečka, poraďte
mamineky poradte mi prosím dárek k narozeninám pro petileteho kluka...nic me nenapada moc dekuji za inspiraci Iluša
syn dostal kolo, trampolínu, stavebnici chevu, se sevou si také hraje, nadšený z lega, teď ho fakt berou stavebnice, parkovací garáže, taková ta dráha na autíčka - jakoby plastová autodráha, ale není to na elektriku, knížky o dinosaurech, od dětí dostal - roboauto, puzzle, dinosaury, dinosauří vejce - dá se do vody a vylíhne se z něho dinosaur, sada plastových vojáčků, teď ho bere hodně meč - už má 2 dřevěný...záleží v jaké cenové relaci, jestli je to dárek např. pro synovce do 200Kč nebo jen nějakou malou kravinku nebo naopak velký dárek.....je toho hodně....já doporučuji chevy a sevy stavebnice, u nás vele úspěch, pak jsou taky hezký ty geomagg, tuším...ještě jsem na ně nekoukala
Ahoj, podle toho co ho baví.....ale určo potěší kolo, nějaké hry (u nás byla hitovka Operace rychlá reakce), stavebnice, létající bublifuk, a různý malý blbosti, jako třeba takovej hnusnej panďulák ve slizu, co mu svítěj oči, prdící hmota atd :D

kolo, koloběžka, trampolína, lego, balónky na zvířátka, bublifuk s obrovskejma bublinama, čtyřkolka, výrobník na cukrovou vatu, autíčko na dálkáč............. to je takhle těžké, každý dítě má jiné zájmy a navíc už toho určo doma spoustu máte 🙂