Bílý výtok, bolesti podbřišku a zad
Zdravím, Ms měla být 27. 2 nakonec dorazila 6.3 nejdřív dva dny špinění, pak dva dny klasická ms. Od té doby bílí hustý výtok což u mě není zvykem, bolesti podbřišku a občas zad.
Minulý týden mě zarazilo, že jsem nemohla mít na sobě kalhoty zaple na břiše okamžitě mě bolel podbřišek.
Nemá s tím některá zkušenost nevíte co by to mohlo být? ://
@jesua Hlavne uz nevim....so a ne jen slabe spineni...po a ut slabe krvaceni a dnes mas stredu a uz nekrvacim nic proste 🙂 Vcera vecer jsem citila dloubani na leve strane bricha :/ Tak buh vi..kdyz mam svoji ms tak vypada uplne jinak. Test delam v patek tak snas z toho neco bude ikdyz se clovek nesnazil 🙂
MS jako ja mivam stale nic akorat 17+18/3 spineni jen pri utreni a 19+20/3 hodne slabe ktvaceni(pri bezne ms krvacim hodne a mam to vzdy tyden) od 21/3 zadne spineni ani krvaceni a test jsem si delala naposledy 26/3 a negativni :( 6/4 mam preventivku na gynde tak uvidim na cem budu dle posledni ms bych 6/4 mela byt 7+4tt pokud tam teda fazolka bude 🙂
to může být jak cysta, tak těhotenství. Ale taky ani jedno. Těhotenství ti okolo další periody vyvrátí či potvrdí test, obojí případně potvrdí nebo vyvrátí lékař. Psychika je silná záležitost a pokud si děcko moc přeješ, můžeš mít příznaky i bez toho, abys skutečně těhotná byla... Nezbyde než čekat
Tak 6/4jsem byla na gynde...tehu nepotvrzene ale ani nevyvracene....nasel mi nejaky vridek a udelal citologii a dle vysledku nasadi lecbu pokud neco najdou ale k tehu. Deloha velika 12/13 cm(nebo mm ted nevim ) a ze pri 13 byva MS tak ze by se do 10dni mela MS zrejme objevit a kdyz do 16/5 MS nedojde mam delat test a zavolat. Pan doktor ma ulz jen brisni a ne vnitrni. Je v tom nejaky rozdil? Posledni MS byla 12/2...a 17+18/3 spineni a 19+20/3 slaboucke krvaceni a testy do 30/3 negatuvni mela nekdo totez a tehu nakonec byla? A hormony splasene nemam o mini se nesnazime. .ale nevadilo by mi ;)
Jinak vcerejsi vecerni tt dopad tak ze je tam videt druha slaboucka carka ale jen naproti svetku tak snad zesili

Tak neco podobneho ted resim ja..11/3 mela MS prijit a nic...17/3 a 18/3 hodne slabe spineni a dnes hodne slabe krvaceni s hlenama :( Nesnazime se o mimi,pritel si dava pozor ale kdyby neco ukaplo a bylo mimi tak budu rada. Taky jsem zvedava co to je. MS mam presnou jak hodinky a nikdy me u toho nic neboli a uz 3dny me boli podbrisek. Test jsem delala v sobotu a negativni....myslite ze by to mohlo byt zahnizdovani a ja se // dockala