icon

Bolest po laparoskopii. Jak dlouho trvá?

23. únor 2025

Před 2 dny mi laparoskopicky odstranili vejcovody (mimoděložní), rovnou nějakou cystu, o které jsem ještě do té doby nevěděla a dělali revizi. Rány mne nějak nebolí, břicho též ne, ale při jakékoliv změně polohy je to šílená bodová bolest od žaludku přes hrudník až do ramen. Prý je to tím plynem. Prosím, kdo si tím prošel , jak dlouho toto trvalo? Děkuji

martina1317
24. únor 2025

Ahoj, laparo ne, ale mam za sebou dva cisaraky…. Bolest je bolest a je to silene …. Nooo drz se, at jsi brzy fit !!!

uzivatelkapetra
24. únor 2025

Já byla kdysi na laparu kvůli kontrole průchodnosti. Ten plyn co v těle zůstal prostě bolí, tělo se s tím musí poprat a chvilku to trvá.

titina12
24. únor 2025

Časem to přejde. 🙂 at jsi brzo fit

sfet
1. bře 2025

Bolelo to asi 2 týdny, bolest pozvolna ustávala. Pak ještě po měsíci zhruba byla bolest jeden celý víkend, pak už nic. Ale horší než to byly asi 4 měsíce po tom první dny menstruace. To já myslela, že je moje poslední hodina. To jsem nemohla vylézt z postele.

xxxmarket
2. bře 2025

U mě to trvalo tak tři dny po laparoskopii..sestřička mi radila zkoušet se opravdu co nejvíc hýbat a prodychavat to. Prý se to dostane z tela dřív pryč díky tomu pohybu.