icon

Bolest pravého prsa při cvičení. Máte zkušenost?

lisu
27. zář 2025

Mám prosbu uz 2 den pri běhu a skákání na místě při cvičení me boli prave prso taková divná bolest, nedokážu moc popsat. Když běžím boli me uvnitř pod bradavkou 10.řijna mam dostat MS. Prosím mate nekdo zkušenost. Jsem z toho celkem špatná

levandule_k
27. zář 2025

A prohmatala jsi si to prso? Cítila jsi tam něco jinak než obvykle?

Ono to může být něco banálního, třeba s ti udělala cysta a při běhu je to víc cítit, pro jistotu bych si zašla k lékaři - praktitk nebo gynda, aby tě poslali na utz.

lisu
autor
27. zář 2025
@levandule_k

A prohmatala jsi si to prso? Cítila jsi tam něco jinak než obvykle?

Ono to může být něco banálního, třeba s ti udělala cysta a při běhu je to víc cítit, pro jistotu bych si zašla k lékaři - praktitk nebo gynda, aby tě poslali na utz.

@levandule_k ano prohmatala mam teda 14 dni před MS a v dubnu jsem byla na sonu a vse bylo v pořádku boli to jen pri běhu nebo skakani

1pomnenka
27. zář 2025

Jsem pravák a pokud si namůžu pravou ruku, bolí mne k tomu i celé pravé prso.

levandule_k
28. zář 2025
@lisu

@levandule_k ano prohmatala mam teda 14 dni před MS a v dubnu jsem byla na sonu a vse bylo v pořádku boli to jen pri běhu nebo skakani

@lisu Asi bych hned nemyslela na nejhorší, když v dubnu bylo vše ok, nicméně pokud by se to nelepšilo, tak bych s tím šla.

tarien
28. zář 2025

@lisu zažila jsem už dvakrát, jednostranně a trvalo to několik týdnů, cítila jsem mírnou bolest i v klidu, při pohybu větší...na nic nepřišli, nález žádný, nejspíše hormonálního původu. Doporučili mi vitamin E. Být tebou, určitě zajdi do mamarni poradny, jestli u Vás nějaká je. U nás jsem měla doporučení gynekologa.

kayty
29. zář 2025

Asi bych nemyslela hned na nejhorší. Pokud jsi nic nenahmatala a jsi před MS, tak to může být jen hormonální.
Já sama mám před MS asi 7-10 dní prsa jeden kráter, jedno vespod bolestivé (zduřená nějaká z mléčných žláz) a jistí to fakt dobrá podprsenka. Po MS se to zase spraví. Na pohmatu nikdy nic. Konzultovala jsem to na sonu a doktorka říkala, že vlivem cyklu se to děje.