icon

Bolest při sexu: Mohou pomoci laktobacily čípky od Ginimum?

niklino
13. led 2025

Dobry den,už od prvního styku mám bolest při sexu. Je to tupá bolest v podbřišku a hlavně u vchodu do pochvy. Bolest je i po sexu v podbřišku. Trpěla jsem na mykózy možná je to tím a proto se chci zeptat - pomohly by laktobacily čípky do pochvy od Ginimum?
Mám zarudlou pochvu a přijde mi že i oteklý vchod do pochvy. Výtok je sice bílý ale bez zápachu a bez svedení proto si myslim ze je sliznice podraždena a nevim čím to napravit.Potom jsem slyšela o endometrióze což bolest v podbřišku by sedělo.

l_
13. led 2025

Co na to gynekolog?

niklino
autor
13. led 2025

@l_
Pry si mam koupit neco na mykozu a ze kdyz to nezabere zavolat. Jako neprijde mi to uplne okey uz jen z duvodu ze minule mi bez kultivace nebo jinych vysetreni napsal Dalacin ktery samozrejme nepomohl.

l_
13. led 2025

@niklino tak si vyzadej ster, nebo zmen doktora.. lecit na slepo nema.moc smysl.. nicmene u nej se ti to nelibi a ptas se na leky na foru, tak ti nevim, jaky je v tom rozdil..

l_
13. led 2025

@niklino a dalacin jsou antibiotika (pokud se nepletu), lek na mykozu ma jiny ucinek

niklino
autor
13. led 2025

@l_
Neptam se na leky jen na laktobacily coz je na obnovu mikroflóry to je rozdil. A samozrejme jsem se chtela zeptat na zkušenosti jestli nema nekdo podobne

niklino
autor
13. led 2025

@l_
To ano, proto jsem moc nepochopila duvod lecby Dalacinem ale je to doktor aspon trosku jsem myslela ze vi co dela

reeeza
14. led 2025

Určitě si vyžádej stěr. Krom infekce, mykózy atp. Co alergie na sperma? Nebo používáte ochranu? Nebo alergie na latex?

lencaa11
14. led 2025

@niklino ano může to bejt endometriza tu pozná jen lékař v endo centru + nějaký stěry bych si nechala udělat

niklino
autor
14. led 2025

@reeeza
Nene kondomy pouzivame ale bez latexu ale je to stejne at uz s ním nebo bez, to mam odzkoušené

niklino
autor
14. led 2025

@lencaa11
Jo dobře a to mě tam pošle gynekolog nebo se tam mam sama objednat nebo jak to funguje?

lencaa11
14. led 2025

@niklino záleží na lékaři bud vám dá zadanku nebo si sama můžete najít centrum a objednat se

luhana
14. led 2025

@niklino
Laktobacily neuškodí, určitě bych je nasadila. Od Gynimum jsou fajn, mám je vyzkoušené.