Bolest prsa. Jak postupovat před návštěvou lékaře?
Ahoj. Už cca týden mě bolí někdy víc někdy min jedno prso. Na gyndu jsem objednaná na prevenci za deset dní. Asi to uz počká nebo si mám volat urgent? Mate zkušenost co následuje a jaká je objednací lhůta na případne mamograf, když se jedná o bolest? Bulku jsem si nenahmatala ale člověk nikdy neví. Díky za případné zkusenosti
Ahoj, teď jsem si tím prošla. Urgent fakt není potřeba. Objednání v případě boleti je cca týden, dva. Každopádně se objednej, ať jsi klidnější. Nic to nebude. Máš žádanku?
@berenika39 jeste jsem nevolala, nicméně bolest přetrvává tak v pondělí zavolám k MUDr a domluvim se jak dál. Dnes se mi objevila dost zvětšena uzlina v třísle na stejné straně jako bolest prsa. Takze si myslim ze půjde snad pouze o nějaký zánět
držím palce, bude to v pohodě. Náhlé projevy - neškodné, určitě.
držím palce, bude to v pohodě. Náhlé projevy - neškodné, určitě.
@berenika39 díky moc i za upřesnění termínu čekačky. Bála jsem se aby to nebyly ty půlroční lhůty… dekuji
Ne to ne. Neboj.
Myslím, že spíš , Jak říkáš, nějaký zánět.. rakovina totiž ( zpočátku) nebolí. Tak bych to nechala na prevenci.
Dekuji za odpovědi…. Mam návaly horko vs zima bolí to stale uzlina v třísle taky. Zitra si k MUDr zavolám a uvidím co řekne. Taky si myslim ze půjde spis o nějaký zánět tak snad me objedná co nejdřív at kdyžtak nasadí atb brzy.

Ahoj, teď jsem si tím prošla. Urgent fakt není potřeba. Objednání v případě boleti je cca týden, dva. Každopádně se objednej, ať jsi klidnější. Nic to nebude. Máš žádanku?